Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda E. G İnşaat Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak.
Ligde kalma mücadelesi nedeniyle hayati önem taşıyan maç öncesi sarı-yeşilliler dün Ankara’ya gitmişti.
GENÇLERBİRLİĞİ KAPILARINI AÇTI
Gençlerbirliği, yarın oynanacak olan maç öncesi kapılarını Şanlıurfaspor’a açtı. Ceylanlar, mücadele öncesindeki antrenmanlarını Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri’nde tamamladı.
Şanlıurfaspor konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Gençlerbirliği camiasına teşekkür etti. Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Ligin 33. haftasında E. G İnşaat Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak olan takımımız, bu mücadele öncesindeki antrenmanlarını Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri’nde tamamladı.
Bu süreçte bizlere kapılarını açan ve ev sahipliği yapan Gençlerbirliği camiasına teşekkür ederiz.”
Kaynak: Ahmet Hakkı Ak