Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  17 Ocak 2026

   KURA ÇEKİLİŞ TARİHİ BELLİ OLDU   URFA'DA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ   URFASPOR YARIN BUCA İLE OYNAYACAK   URFASPOR YARIN BUCA İLE OYNAYACAK   Umut Hakkı ve Genel Af Gündemde Yok   Umut Hakkı ve Genel Af Gündemde Yok   GÖZLER URFA'YA ÇEVRİLDİ   GÖZLER URFA'YA ÇEVRİLDİ   KAR ÖĞLENDEN SONRA GELİYOR   KAR ÖĞLENDEN SONRA GELİYOR   ÜMİT KARAN DA TUTUKLANDI   ÜMİT KARAN DA TUTUKLANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

ACILAR HALA TAZE

 Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin üzerinden neredeyse iki yıl geçti. Şanlıurfa dahil 11 ili vuran bu felaket, milyonlarca vatandaşı etkilerken, on binlerce vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Anket

URFASPOR 1.LİG'E ÇIKARMI?
EVET
HAYIR

Günün Manşetleri

ÜMİT KARAN DA TUTUKLANDI

GÖZLER URFA'YA ÇEVRİLDİ

AKARYAKITTA TERS KÖŞE!

AKARYAKITTA TERS KÖŞE!

EYYÜBİYE'DE SKANDAL GÖRÜNTÜLER!

EYYÜBİYE'DE SKANDAL GÖRÜNTÜLER!

URFASPOR YARIN BUCA İLE OYNAYACAK

ÜMİT KARAN DA TUTUKLANDI

KAR ÖĞLENDEN SONRA GELİYOR

GÖZLER URFA'YA ÇEVRİLDİ

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

HEPİMİZ İÇİN EVDE KAL..

 

Evde olma hali, çocukları, gençleri, büyükleri genç büyüklerimizi, belki bir parça huzursuz edebilir.




Her zaman sahip olduğumuz nimetlerin, güzelliklerin farkına vararak hayatımızı daha iyi yönetebiliriz, hareket ve özgürlük alanının kısıtlanması, sınırlı sosyallik, iletişimin azalması, sevdiklerimiz, yakınlarımız, ailemiz, eşimiz ile sosyal-fiziksel mesafemizin artması, fiziksel temasın azalması ile birlikte dokunma, sarılma ihtiyacımızın giderilmemesi, tüm bunlar bizi daha depresif ve daha öfkeli yapabilir.




En stresli, kaygılı,üzgün olduğumuz anlarda birine sarılmak her zaman iyi gelmez mi?

Fakat şimdi herkesin sağlığını, kendimizin sağlığını düşünmemiz gerekiyor.




Duygularınızı farklı bir dille anlatmanız mümkündür. Bu süreçte olabildiğince aile içinde duygularınızı birbirinizle paylaşmak açmak iyi gelecektir.




Yaşlılarımız çoğunlukla evden çıkmıyordu zaten, onların şu an huzursuzluğu, ailelerinin, çocuklarının, torunlarının sağlığı.




Bir de artık kapı zilinin çalınmaması, peki bizler ne yapacağız? Büyüklerimizi, daha çok arayacağız. İhtiyaçlarını karşılayacağız. Mümkünse, görüntülü arayacağız.




Yetişkinler birbiri ile bu günleri, iletişim kurarak, çocuklarının duygularını da anlayarak aktarmalarına yardımcı olarak, konuşarak veya oyun ve etkinilikler yaparak, onlara serbest zaman da bırakarak bu süreci ruhsal açıdan daha sağlıklı bir şekilde geçirebiliriz.




#belginturanailedanişmani

#başkanelermümkün #güzelliklervesağlıklıgünleradına

Ekleme Tarihi: 31 Mart 2020 06:09

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

EYYÜBİYE'DE SKANDAL GÖRÜNTÜLER!

 Eyyübiye ilçesine bağlı Akabe Mahallesinde bulunan bir fırında ekmek yapılan tezgahın üstünde kedi ve fare görüldü.

Köşe Yazarları

MEHMET CANBEYLİ

 

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

Erkan GÖNCÜ

 

Osman Ataman BİNER

 

Beyhan KOCAMANEL

 

Mustafa ARISÜT

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  17 Ocak 2026