Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

ŞİMDİ HESAP SOR,URFASPOR..!

 

ŞİMDİ URFASPOR HESAP SOR…!

Mustafa DİŞLİ Urfa Sporu Kurdu. Kırsal mahalleden gelen, kırsal mahalle ŞENİKLERİ ile ÇIKARCI mahalle SİYASETÇİLERİ, ve DEVŞİRME İş Adamları , pinpon topuyla , bilarda topunu ayıklayamayan güya futbol sevdalıların bu işe soyunmaları , Urfa Sporu korumadı, Urfa Sporu bozdu.

Urfa Spor kuruluşundan bu güne, ne zaman tökezlese NECAT GAYBERİ hoca Derman Baba olarak gelir. Necat Hoca uzun bir uğraş sonrası takımı tam takım eder . az bir süre sonra, Kırsal mahalle Şeniklerinden biri gelir takımı Necat hoca nın elinden alır. Daha sonra kaşkolü siyasiler, Ardından güya iş adamları dönüşümlü olarak bunlar bozar. Necat HOCA yapınca elinden alırlardı. Belki de Necat GAYBERİ Hocanın ömrü bu insanların yüzünden kısa oldu.

Urfa Spor şampiyonluk takvimi : Urfalı Şükrü ÇADIRCI, Urfalı İbrahim DÖRTGÜL, Urfalı Kemal SARAÇOĞLU. Bu şampiyonlukların tamamı ticari şahsi siyasi bir beklenti olmadan, takımı borçlandırmadan Şampiyonluk kazandılar.

Bu üç muhteşem başkanlarda şampiyonluğun tadını çıkarmadan, sorgusuz sualsiz görülmez kazaya belaya kurban gittiler. Tabi ki ,hal böyle olunca bunların ahı bundan sora gelenlere kalmaz.

ŞİMDİURFA SPOR İÇİN YAPILACAKLAR:

1 - ACİLENURFA SPOR KRİZ MASASI KURULMALI.

Yerel Devlet Büyükleri Öncülüğünde, Ali ÇİZMECİOĞLU, Kemal SARAÇOĞLU , İsmail MUTLU, Müslüm BEYOĞLU, Küçük RECEP VE TV SPOR PROĞRAM YAPIMCILARI, Amatör Spor Kulüpleri temsilcileri Kayıtsız şartsız Urfa Spor seçkin taraftarlarından oluşan bu değerler, tez elden masa başı, hemen den iş başı yapmalılar.

2- Kriz Masası, Urfa Spor Kriz ÇALIŞTAYI yapmalı. Karar dışardan müdahilsiz işlem görmeli.

3- İthalat İhracat firmaları , büyük, küçük çapta iş adamlarına ,tanınan vergi barışı gibi ” BORÇLU ANADOLU SPOR KULÜPLERİ DESTEK FONU “ OLUŞMALI. Orman Köylülerini kalkındırma fonu gibi sıfır faizli kredi verilmeli. Hükümet nezdinde, Milli Piyango, ideal, jokey kulübü Benzeri kuruluşlardan Anadolu Kulüplerine DESTEK gelir aktarılmalı.

Geriye dönük kulüp yönetiminden yasal yoldan hesap sormalı. Yargı Karar İnfaz uygulanmalı. GAP İdaresi, TSO, UTB, Özel Okul ve Dershaneler özel hastaneler ve de Bankalar yardım ve katkıda cömertçe öne çıkmalı.

UrfaSpor kulübü Üst Düzey İzleme DüzenlemeTakip Konseyi oluşmalı. söz konusu konsey devir teslim işlerinde sıfır hatadan takımı devralmalı. Kriz Masasının, spor camiasına bu ve bunun gibi model fikirler sunumu yapacaklardır .

Her şeyden önce şehrimize ziyaret amaçlı gelen başta devlet büyüğümüz CumhurBaşkanımız sayın Recep Tayip ERDOĞAN gibi yüce şahsiyetlere memleketi temsilen amatör spor kaşkol ve formasını sunmak memleketçe bizler için en büyük acı olsa gerek.

Urfa Spor gibi Anadolu Spor Kulüplerine kurtarıcı HIZIR Bakan olarak, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Muharrem Mehmet KASAP OĞLU na spor taraftarının inancı tamı tamınadır.



Yetmişli yıllarda KORNERDEN GOL Atan, Urfa Spor futbolcusu OHOMIÇO’ nun URFA SPOR KULÜBÜ Yeniden yapılanmalıdır.

BAŞTA DEDİK YA…!

ŞİMDİ URFASPOR HESAP SOR….!






Ekleme Tarihi: 29 Temmuz 2019 07:49

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 2 Yorum Eklenmiştir.

zamanında hesap soramzsan VATANDAŞ

Zamanında hesap sormazsan şimdi artık iş işten geçmiş olur.
13/10/2019 09:14

SPOR Urfalı

MUAZZAM BİR YAZI TEBRİKLER HOCAM..
29/07/2019 10:59

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024