Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

SİVEREK NASIL İL OLACAKTI?

 

CUMHURBAŞKANIMIZ OLMASAYDI, SİVEREK NASIL İL OLACAKTI?


Alınan duyuma göre hükümetin çalışma programında birkaç ilçenin il olma çalışması düşünülmekte.
Bu ilçelerin il olma çalışması düşüncesi içinde Siverek ilçesininde ön saflarda yer alacağı hakaniyeti içinde emin ve de müsterih olarak herkesçe konuşulmakta.

Söz ilçelerin il olmasından yana açılınca il olacak ilçelerin, Siverek’in il olma hakkı da, diğer olacak ilçelerden daha da çok öne çıkmaktadır.

Koçali AYMAZ Başkanın Siverek il olsun diye kurduğu dernekle, demokratik hak ve hukuk çizgisinde yasal bir üslupla ölene kadar bu işin bir Ulubatlı Hasan’ı olarak, Siverek il olsun diyerek, yıllar öncesinden uğraşta bulundu. Siverek’in il olma ZILĞITINI bundan otuz yıl önce ilk olarak Koçali AYMAZ çalmıştır.

Şanlıurfa’nın ve de çevre illerin neresinde bir devlet büyüğünün etkinliği varsa, Koçali AYMAZ, Siverek il olma içerikli dosyasını plaket takdimi edasındaki mütevaziliği içinde devlet büyüklerine sunardı. Otuz yıllık il olma için verdiği uğraşlar olmadı olmadı gitti. Bu kadar olumsuzluklara rağmen Koçali AYMAZ Siverek’in il olması aşkından hiç mi hiç caymadı. Ömür boyu çalışıp çabaladı. Siverek’in il olmayışı kahrından belkide gözü açık şekilde, geçen yıl vefat etti. Koçali, koç kurban oldu yine de Siverek il olmadı.

Koçali AYMAZ’ın otuz yıllık il olma çalışması bugüne neticesiz sarkmış olmasıda, Koçali nin kusuru değildir. Otuz yıllık dönemin Siverek İlçe Milletvekilleri niye hala SİVEREK’in il olmasını beceremediler? Akılcı düşüncenin akıllı sorusunun, aklı cevabını akılara getirmektedir.
Koçali otuz yıl Siverek il olsun, il olsun diye bağırdı, çağırdı yapamadı tamam da ilçe Milletvekilleri Siverek’in il olmasında otuz yıldır ne yaptılar? En az otuz yılda, en az otuz tane milletvekillerinin yapamadığını, Koçali ,yalnız başına Koçluğunu ederken, söz konusu bu vekiller neredeydiler?
Her neyse ne... Sayın Cumhurbaşkanımızın sayesinde Siverek il olunca, son kuşak idarecilerin yapacakları isim yaşatma sıralaması içinde; unutmadan, unutulmadan başta KOÇALİ AYMAZ ismi öne çıkmalıdır.

Siverek ilçe halkı ümit dolu umutla; “ CUMHURBAŞKANIMIZ Devlet Büyüğümüz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, İLÇEMİZ İL OLSUN, TÜM DUALAR, TÜM SEVGİLER, BİZLERDEN SİZ CUMHURBAŞKANIMIZIN OLSUN dileğindeler!

BAŞTA DEDİK YA...!

CUMHURBAŞKANIMIZ OLMASAYDI, SİVEREK NASIL İL OLACAKTI?

Ekleme Tarihi: 07 Mayıs 2021 04:37

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024