Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

PAMUK ELLER CEBE..!

 

Pazar günü oynanan Urfaspor Pendik maçına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Eşref Fakıbaba teşrif etti hatta Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak beyefendi de maçtaydı.


Bununla birlikte vekillerimiz sayın Mehmet Akyürek, İbrahim Halil Yıldız ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Nihat Çiftçi de maçın ilk yarısını izleyip devre arası staddan ayrıldılar. Keşke maçın sonuna kadar kalıp galibiyet sevincini Urfaspor takımı ve taraftarlarıyla birlikte yaşasaydılar. Hatta soyunma odasına inip galibiyeti bir prim ile taçlandırsalardı. Ama maalesef maç 1-1 iken devre arası çekip gittiler.

Urfaspor bu hafta sezonun en önemli maçına Gümüşhane deplasmanına gidecek. Urfaspor’un bu maçtan alacağı 3 puan, ligin sonunda şampiyonluk düğümünün en önemli halkası olacak. Neden mi? Çünkü şampiyonluk yolunda en önemli rakibimiz Gümüşhanespor.

Pazartesi akşamı Kanla Urfa spor zirvesi programımıza konuk olan Urfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan çok önemli açıklamalarda bulundu. Belki de bir teknik direktörün söylememesi gereken şeyler söyledi ama kendi menfaati için değil Urfaspor’un başarılı olması adına konuştu.

Ali Tandoğan’ın konuşmalarından önemli birkaç dip not vereceğim;

Bu takım 1.ligde 5 sezon boyunca çok büyük paralar harcadı, bir çok isimli teknik direktörler ve popüler futbolcular transfer etti ve hapsine paralar ödendi çünkü o süreçte herkes Urfaspor’a ekonomik destek sağladı. Sonuç olarak bakıldığında Urfaspor bu kadar desteğe rağmen 2.lige düştü.

Şimdi biz tüm olumsuzluklara ve ekonomik sıkıntılara rağmen ligin zirvesini bırakmıyoruz. Futbolcularımız 3 maçtır pirim almıyor buna rağmen onur mücadelesi veriyorlar.

Şimdi ben tüm belediye başkanlarımıza çağrı da bulunuyorum;

Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Nihat Çifti! biliyorum ekonomik desteğinizi Urfaspor’dan eksik etmiyorsunuz ama bu maç öncesi lütfen galibiyet primini açıklayın.

Haliliye Belediye Başkanımız! bizim Fevzi Ağabeyimiz! Sizin de yaptığınız katkıları biliyorum ama bu önemli maç öncesi sizden de bir prim açıklaması bekliyorum.

Karaköprü Belediye Başkanımız Sayın Metin Baydilli! biliyorum sizin de 3.ligde takımınız var Urfaspor olmadan Karaköprü Belediyespor da olmaz. Sizin de prim desteğinizi bekliyoruz.

Eyyyübiye Belediye Başkanım Sayın Mehmet Ekinci bu sıkıntıları ve çözümlemeleri en iyi siz bilirsiniz. Geçen sezon çok büyük katkılar sağladınız ama olmadı. Urfaspor’un yeniden 1.lige çıkmasını en çok isteyenlerden biri olduğunuzu çok iyi biliyorum ve ilk açıklamayı sizden bekliyorum.

Gelelim siyasilerimize, Sayın Bakanım Fakıbaba! Öncü siz olmalısınız. Tüm dinamikleri siz harekete geçirmelisiniz. En büyük maddi ve manevi katkıyı sağlamak sizin elinizde. Sayın Faruk Çelik’in yaptıklarını sizden de bekliyoruz.

Vekillerimizden tek isteğim manevi destek. Lütfen sizler de aktif olarak kullandığınız sosyal medya hesaplarınızdan Urfaspor’un maç günlerinde paylaşım yapmanız bu bile bizim çok değerli.

Gelelim Sivil Toplum kuruluşlarımıza;

Urfa’da 30 küsür STK’nın sözcüsü sayın Faruk Akbaş! İrili ufaklı tüm STK’ları harekete geçirmek sizin elinizde. Maddi manevi ne yapabiliyorsanız lütfen artık yapın. Gücünüzü çok iyi biliyorum belediye başkanlarını, vekilleri ve STK’ları harekete geçirmek sizin elinizde. Sizi de göreve davet ediyorum.

Hiç yapmadığım bir şey yaptım ama yapmak zorundaydım 2 milyon nüfuslu kentin tek sosyal aktivitesi Urfaspor’un parasızlık içinde zor durumda kalmasına kayıtsız kalamazdım. Özellikle belirtmek isterim Urfaspor bu sezon 1.lige çıkmazsa asla çıkmaz ve daha da kötü süreçlere girer şimdiden birlik olalım camia olalım ve Urfaspor’umuzu yeniden 1.lige çıkaralım.

Haydi sayın yetkili ve etkililer pamuk eller ceb’e.

Ekleme Tarihi: 29 Kasım 2017 15:16

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Mart 2024