Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

ULAŞIM KRİZİ

 

ULAŞIM KRİZİ

Urfa’da ulaşım krizi iletişim kriziyle eş anlı büyüyor derken Ş.Urfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’ndan gelen hamle ile kriz çözüm yolunda.

Yusuf Paşa Cami’sinin durağında yaşananlar, Toplama Merkezlerinde ki karışıklıklar ve rakip olarak çalışan belediye otobüsleri ve özel halk otobüsleri anlatacaklarım için yeterince uygun örnekler olacaktır.

Belsan ve halk otobüsü şoförleri her gün birbirini gırtlayacak hale gelmekte ve bu durum zaten yeterince kalabalık olan, gecikmelerin yaşandığı durak ve hatları iyice içinden çıkılmaz bir yumağa çeviriyor.

Özel otobüslerde kaptanlar ve muavinler kendi aralarında bile anlaşamıyor. Dakika üzerinden çalıştıkları için tansiyonlar tavan ve oldukça gerginler. Üzerine bir de rakip olarak algıladıkları belediye otobüsleri Belsan ile tırmanan grilim hem yayaları, hem araç sürücülerini, hem de toplu taşımayı kullananları oldukça yoruyor.

İşte bu tablo, ulaşım sorunları için Ulaşım Daire Başkanı, Belsan Genel Müdürü ve güvenlik açısından hassas bir konu olduğu için elbette Emniyet Müdürlüğüyle görüşmeler gerçekleştirdik.

Bir gazeteci ve vatandaş olarak yakından gözlemlediğim bu durumu Ulaştırma Daire Başkanı Can Hallaç ve Belsan Genel Müdür Nusret Irmak ile de görüştüm.

Ve tabii ki de istenmeyen olaylar yaşanmasın diye Emniyet Müdürümüz Veysel Tipioğlu ile görüşmek istedim. Sağ olsun kendisi de gerekli hassasiyeti gösterdi ve Ş.Urfa Halkına tedirgin olmamaları gerektiğini, kendilerinin hep halkın yanında olduğunu ve olacağını belirtti.

Sayın Can Hallaç ve Sayın Nusret Irmak’a da ilgilerinden dolayı teşekkür ederim ancak bir özel teşekkürüm Sayın Veysel Tipioğlu’na.

Ş.Urfa İl Emniyet Müdürü Sayın Veysel Tipioğlu’nun sergilediği tavır hem mesleğini layığıyla yaptığını hem de bu şehrin, bu vatandaşların gerçekten yanında olduğunu ortaya koydu.

Teşekkürler Tipioğlu.

Ekleme Tarihi: 19 Mart 2018 08:10

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024