Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

TEK HEDEF BAŞKANLIK! İLERİ

 

TEK HEDEF BAŞKANLIK! İLERİ

Selamlar pek sayın okur! Bugün biraz rolleri değişelim diyorum. Ben sorayım siz cevap bulun istiyorum. Meraklanmayın, basit ve acıklı tarifi olan bir soru soracağım sizlere. Ben size bir memleket adı soracağım. Ama iyi düşünün. Öyle her yerde denk gelemezsiniz bunun gibisine. Düşünün ilk girişinizde sizi; sürprizler ülkesine hoş geldiniz diyen bir tabela karşılıyor. Her gün bir bomba patlıyor buralarda. Hangi telden çalalım istersen o telden var. Muhafazakârı, dindar nesili, ak kefenini kuşanıp gelenleri olsun her türümüz mevcut. Biraz da hasbihal edelim sizlere ipucu verelim.

Gündemin dibine vurduk. Başkanlık sistemi top 10’da 1 numara mesela. Daha sonrasında biraz eskise de gece 22.00 sularından sonra alkol tüketemezsiniz. Milli içkisi ayran olup türbanlı bacılarıyla meşhurdur. Kozmik odalarına rahatlıkla girilir. Daha sonra da bağırsakları temizlendi diyerekten cila çekilir. Aklınızda bir resim şekillenmiştir. Devam edelim o zaman.

Kızlı-erkekli ne demek bir kere ağzını topla sayın okur! İnternette ne izlediniz nerelerde cirit attınız devletin bundan âlâ işi mi olur Allah aşkına! Sonra efenime söyleyeyim; külliyeler, saraylar, danışmanlar pek bir meşhur. Bu dönemde yıldızı parlayanlar mı dersin, parlayan yıldızı bir nefeste söndürenler mi dersin oooo bir dünya.

Yollar fevkaladenin fevkinde. Bir yol yaptılar ki 40 yıllık kaldırım mühendisiyim böyle yol görmedim. Bu güzide ülkemizde size daha ne hizmetlerimiz var bir bilseniz. Bir defa nüfus planlamanız devletten. Baksanız da bakamazsınız da 3 çocuk garanti. Kadınlar zaten hepten rahat. Ama türbanlı bacılarımız daha rahat onu bir söyleyelim. Sonra hükümet kanadından vekil olursanız ballı lokma.

Kadınlarımız hepten rahat bir kere. Kaç çocuk doğuracak, kürtaj mı olacak, başı açık mı kapalı bunlara düşünmek zorunda değil. Onun yerine düşünenler eksik olmasın varlar.

Bu yasaklar ülkemizde konuşmakmış, yürüyüş yapmakmış falan aman ha! İyisi mi siz cemaat kurun, ama müstakbel başkanımızla ters düşmeyin. Daha sonra başkanlık sistemi pek mühim sakın unutmayın!

Tekrarlıyorum; Şu an şehitlerimiz varmış, ekonomiymiş, işsiz gençlermiş, kart borçlarından intihar edenlermiş kimin umurunda. Sayın hizmetkârlar; Tek hedefiniz başkanlıktır! İleri…

Bilin bakalım burası neresi?

Ekleme Tarihi: 17 Ekim 2016 10:02

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024