Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Tükürün Alkış Tutan Kahpelere

 

Ülkemiz son zamanlarda birçok zor süreçlerden geçmiş olup ama hiçbir sekteye uğramadan hedeflerine doğru yol almaya devam etmiştir. Ülkemiz bulunduğu coğrafya ve konum itibariyle ateş çemberine alınmış ama Dirayetli, cesur, dik duran, Milletine karşı diklenmeyen ve imanlı liderin sayesinde ateşleri yararak Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 ve Malazgirt zaferinin 1000. Yılı olan 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ve adeta koşarak yol alıyor.


Ülkemiz her yönüyle, Milli geliriyle, ihracatı ile teknolojisi ile Demokrasisiyle, insanların yaşam seviyesinin yükselmesiyle, yapılamaz denilen köprüleri n yapılmasıyla, Denizin altından yol mu olurmuş sözünü bertaraf ederek o yolun yapılmasıyla ve Ülkenin Batısından tut Doğusuna kadar, Kuzeyinden tut, Güneyine kadar bütün illerine, havaalanları, üniversiteler, hastaneler ve ihtişamlı kamu binaları yaparak gelişmiş dünya ülkelerinin saffına girmiştir. Bunlarla bittimi? Bitmedi, mazlumların yanında oldu, Mısırın, Suriye’nin, Irak’ın, Libya’nın, Filistin’in, Afganistan’ın, Doğu Türkistan’ın ve daha isimlerini sayamadığım birçok yerin mazlumlarının sesi oldu, abisi oldu, bunlar yetmedi zalimlere diklendi, zalimlerin karşısında durdu, velhasıl İslam âleminin sancaktarı oldu. Biz Türkiye Milleti olarak bu liderimizle ne kadar gururlansak azdır.

15 Temmuz 2016 Cuma gecesinde Türkiye’ye ve milletine, Devlete ve Hükümetine, Canlı ve Cansız varlıklara yapılan saldırı İsrail tarafından yapılsaydı anlardım, Amerika veya Rusya tarafından yapılsaydı yine anlardım ama Bu ülkenin suyunu içmiş, ekmeğini yemiş, okulunda okumuş, hastanesinden faydalanmış ve aldığı maaş, milletten toplanan vergilerle oluşan ve bu maaşla çoluk çocuğunun hayatını yüksek seviyede idame etmiş, üstelik kendilerini Müslüman olarak tanımlayan bu zalimleri, bu İslam düşmanlarını anlayamıyorum. Birde kalkıp Türk Milletine ahmaktır sözünü kullanıyor, bence kendisi ahmak oğlu ahmak olmasaydı, Ülkenin %99”u Müslüman olan ve daha yeni Ramazan ayından çıkmış, bir ay boyunca oruç tutmuş , hatimler indirmiş ve yapılan dualar Arşı alayı sarmış, böylesi bir maneviyata sahip bir milletin karşısında darbe yapmayı düşünür miydi.


Bayrakları Bayrak yapan Üstündeki kandır


Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.


Allah’ım sana şükürler olsun gördük ki bu toprak uğruna ölmek isteyen milyonlarca insan var.


Milli şairlerimiz ne demiş?



Sahipsiz Vatanın batması haktır


Sen sahip olursan bu Vatan batmayacaktır.


Üzülme davanın sahibi Hak”tır.


Hak olan davada zafer muhakkaktır…





Kim bu Cennet Vatanın uğruna olmaz ki feda?


Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda


Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda


Etmesin tek vatanımdan beni Dünyada Cüda.


Allah’ım sana şükürler olsun mensubu olduğum güzel Ülkemin İnsanları kalplerinde taşıdıkları imanla zalimlerin karşısında yürekli bir şekilde tanklara, toplara, uçaklara, bombalara ve uçuşan mermilere öyle bir direniş gösterdiler ki ve Milletçe Tek yürek Tek ses olup Dünyaya yeniden Türk Milletinde nasıl diriliş olur destanını yazdılar. 80 darbesini görmüş biri olarak anlatılacak dik duruşumuz, zalimlere karşı haykırışımız yoktu. Ama şimdi Türk Milleti olarak nasıl direniş yapıldı ve yeniden nasıl diriliş oldu destanını ömür boyu anlatabiliriz tabi bunda Demokrasi şehitlerimizin ve gazilerimizin payı asla ve asla unutulmayacaktır. Demokrasi Şehitlerimizin ve bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Rabbim gazilerimize acil şifalar versin. Böylesi bir ihaneti Allah bir daha Ülkemize ve Milletimize göstermesin.


Milli şairimiz diyor ki…..!



Tükürün Milleti alçakça vuran darbelere!


Tükürün onlara alkış dağıtan kahpelere!


Tükürün Ehl-i Salibin o hayâsız yüzüne!


Tükürün onların asla güvenilmez sözüne!


Medeniyet denilen maskara mahlûku görün


Tükürün maskeli vicdanına asrın, tükürün!

Ekleme Tarihi: 28 Temmuz 2016 16:06

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024