ŞANLIURFA – Şanlıurfaspor’da genel kurul sonrası oluşan yeni yönetim kadrosunda görev paylaşımı tamamlandı. Başkanlık görevine getirilen Hasan Avcı’nın başkanlığındaki yönetim kurulu, 2026-2027 sezonunda kulübün yönetiminde görev alacak isimleri ve sorumluluk alanlarını belirledi.
Yapılan görev dağılımına göre Hakan Özyavuz ve Mehmet Baydilli başkanvekilliği görevlerine getirildi. Arif Polat, Reşit Karakaş, İsmail Kalkan, Abdulkadir Özbay ve Mehmet Emir Akıl ise asbaşkan olarak görev yapacak.
Kulübün mali işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevine Serdar Karataş atanırken, genel sekreterlik görevini Mustafa Murat Arusoğlu üstlendi. Taraftar sorumlusu ve başkan yardımcısı olarak Mehmet Gündüzalp görevlendirilirken, Abdulkadir Badıllı, Mithat Şaka, Halil Kızılelma, Mehmet Erol ve Mehmet Emin Göktürk de başkan yardımcısı olarak yönetimde yer aldı.
Stadyum sorumluluğu Mehmet Polat ile M. Emin Özyavuz’a verilirken, dış ilişkilerden sorumlu başkan yardımcılığı görevini Ahmet Akagündüz üstlendi. AR-GE çalışmalarından Halil Arıcı sorumlu olurken, Türkiye Futbol Federasyonu temsilciliklerine İbrahim Halil Demirkan ve Sertif Arkan getirildi.
Basın sözcülüğü ve hukuk işleri görevini Mehmet Uğur Korkmaz yürütürken, altyapı sorumluluğuna İsmail Şimşek getirildi. Tesis ve idari işlerden sorumlu yöneticiler ise Muhyettin Kelekçi ile Mahmut Unutur oldu.
Yeni yönetim, 2026-2027 sezonunda Şanlıurfaspor’un sportif ve kurumsal hedeflerine ulaşması için çalışmalarına resmen başladı.




