ÇAKALLARA YOL YOK.

23 Kasım 2021 19:07

URFAPRESS yazarı Ali ÇİZMECİOĞLU yazdı..İşte o köşe yazısı.. 

Huzurun,sevginin,tarihin Başkenti Urfa'dan Dünyaya selam olsun..


 


 


 


Benim hayatımı araştıranlara da selam olsun. Anlım açık, yüzüm pak..Maskelilere selam olsun. Devletimin her şartta yanında olduğumu bilmeyenlere de SELAM OLSUN..


 


 


 


Ülkemi siyasi ve ekonomik olarak yıkmayı rota olarak çizenlere izin vermek vatana ihanettir. 1970'leri herkes görmeli, okumalı ve irdelemeli. Hastanede, benzin kuyrukarında ,ilaç almakta zorlananlara da selam olsun. 


 


Herşey o kadar basit değil. Urfa tabiriyle :Buldukça bunuyoruz. .


 


 


 


Bir ricam var..Şu anki şartları bir önceki nesile anlatın. LÜTFEN.


 


Gurbetten Anamızı, Babamızı arayamazken,şimdi 6 yaşındaki  çocuk dünyanın bir ucuna elindeki telefonla ulaşıp Anasını Babasını beğenmiyor. 


 


 


 


Ülkesine ihanet edenler NERDESİNİZ ??? 


 


 


 


Ülkemi çakallara teslim etmeyecek milyonlarca genç var. .Ersan Şen gibi çadır soytarılarına bu memleket teslim olmayacak.Kimseyi İP'lemeyin. Halk onları zaten BİP'liyor. ..Devletimi yıkmaya çalışan şerefliler  (!) En yüksek model araçlara binip , villalarda yaşarken mazlum edebiyatı yaparken acaba utanıyorlar mı ??..Son söz:Karnı tok, cebi dolu olanların saldırıları boş..Boş. .Boş. .Bu vatana zarar gelse, bırak altındaki arabayı, ekmek bulamazsın. .Aslında Devlet hatalı! !!. Herkese limitsiz kredi veya maaş kartı vermiyor! !! 


 


 


 


Git ATM'ye koy kartı , al istediğin kadar parayı..!!!..Urfalının çok hoş bir sözü vardır :Bunlar dolu kaba ağlilar. .