URFA'DA FETÖ'YE AĞIR DARBE

27 Eylül 2021 21:05

Terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin tespit ve deşifre edilmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda örgüte ağır darbe vuruldu. 

Operasyonda örgütle ilgili çok sayı da doküman ele geçirildi. 27 Eylül 2021 Pazartesi 17:27 İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı TEM ekipleri Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY’ye yönelik operasyon düzenledi.


 


Terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin tespit ve deşifre edilmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda örgüte ağır darbe vuruldu. ÇaŞanlıurfa’da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.lışmalar kapsamında örgütün güncel yapılanması içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen, aralarında ihraç kamu görevlileri ve esnafların bulunduğu 6 şüpheli şafak operasyonuyla gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, örgüt elebaşının adı ve ‘SONSUZ NUR’ ibareleri bulunan çok sayıda CD/DVD ve yine örgüt ile ilişkili olduğu değerlendirilen dokümanlar ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 şüpheli TEM Şube Müdürlüğüne götürüldü. 


 


BİHA



Gazete İpekyol