URFASPOR İÇİN KRİTİK GÜN

02 Mayıs 2021 07:09

Şanlıurfaspor, bugün sahasında karşılaşacağı Niğde Belediyespor maçından 1 puan alması durumunda bile ligde kalmayı garantileyecek. 

Şanlıurfaspor, bugün sahasında karşılaşacağı Niğde Belediyespor maçından 1 puan alması durumunda bile ligde kalmayı garantileyecek.


 


 


 


TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta son 2 haftaya girilirken, bugün saat 15.00’te nefes kesecek karşılaşmalar oynanacak. Manisa Futbol Kulübü’nün haftalar öncesinde şampiyonluğunu ilan ettiği Beyaz Grup’ta, 37. Hafta karşılaşmalarının ardından gerek Play-Off’a gidecek takımlar gerekse küme düşme potasında düğüm çözülmeye başlayacak.  


 


ŞANLIURFASPOR GALİBİYETE ODAKLANDI


 


Lige küme düşmemek için başlayan ve 32 puanla 14. sırada bulunan  Şanlıurfaspor, bugün saat 15.00’te 11 Nisan Stadyumu’nda aynı puana sahip olan Niğde Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını tamamlayarak galibiyete odaklanan Sarı-Yeşilli ekip, bu maçtan galibiyet veya beraberlikle ayrılırsa ligin bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı başaracak.  Urfaspor, ligin son haftasında ise küme düşmeme mücadelesi veren Ergene Velimeşe ile karşılaşacak.  


 


DÜDÜK KÖZCÜ’DE


 


Bu arada zorlu karşılaşmayı Muş bölgesi hakemlerinden Mehmet Şükrü Közcü yönetecek. Közcü’nün yardımcılıklarını da İsmail Emre ve Mustafa Yüksel yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Gürkan Tanoğlu görev alacak.  


 


İŞTE 37. HAFTA MAÇ PROGRAMI…


 


Hekimoğlu Trabzon - Ergene Velimeşe Spor Şanlıurfaspor - Niğde Anadolu FK Kahramanmaraşspor A.Ş. - Sancaktepe futbol kulübü A.Ş. Zonguldak kömürspor A.Ş. - Kocaelispor Anagold 24Erzincanspor - Ankara Demirspor Uşak Spor A.Ş. - İnegölspor Sarıyer - Manisa Futbol Kulübü Hacettepe spor - Afjet Afyonspor Gümüşhanespor -Çorum FK


 


BİHA



Gazete İpekyol