URFASPOR PUANSIZ DÖNÜYOR

16 Nisan 2021 03:07

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 34’üncü haftasında Play-Off hedefi veren Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. 

Ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı ligin güçlü takımlarından Kocaelispor’a 2-1 kaybetti.


 


TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 34’üncü haftasında Play-Off hedefi veren Kocaelispor ile karşı karşıya geldi.


Kocaeli Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan takım Kocaelispor oldu. 7’nci dakikada Murat Akpınar ile 1-0 öne geçen ev sahibi takım, 36’ncı dakikada da Batuhan Er’in golüyle skoru 2-0’a getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya iyi başlayan ve rakip kalede gol arayan Şanlıurfaspor, 60’ıncı dakikada Gökdeniz Varol’un meşin yuvarlağı filelere göndermesiyle skoru 2-1 yaparak, farkı 1’e indirdi.  


URFASPOR 90+5’TE PENALTI KAÇIRDI


Bu dakikalardan sonra geliştirdiği ataklarla rakip kaleye yüklenen Sarı-Yeşilli ekip, 90+5’te penaltı kazandı. Sarı-Yeşilli ekibin, kullandığı penaltı atışını Kocaeli kalecisi Bayram çıkardı. Karşılaşmada başka gol çıkmayınca ev sahibi takım sahadan 2-1 galip ayrıldı.   Bu mağlubiyetle 28 puanda 15’inci sırada yer alan Şanlıurfaspor,  önümüzdeki hafta ise sahasında Afyonspor ile oynayacak.


  Stat: Kocaeli Stadı Hakemler: Necati Selçuk Şahin, Tolga Dede, Furkan Ulu


Kocaelispor: Bayram, Batuhan Er (Dk. 67 Tahir), Murat (Dk.87 Dilaver), Semih, Yılmaz (Dk.68 Mesut), Gökhan, Batuhan Yayıkçı, Numan, Benhur, İrfan (Dk. 63 Yiğitali), Burak  


Şanlıurfaspor: Hakan, Süleyman (Dk. 25 Fevzi), Galip, Gökdeniz (Dk.82 Recep), Mustafa Çakır, Emre, Can, Cihan, Hüseyin (Dk. 46 Mustafa Keskin),  Onur (Dk. 70 Doğan), Muhammet Sarı kartlar: Süleyman, Onur, Mustafa Çakır (Şanlıurfaspor) Goller: Dk. 7 Murat Akpınar, Dk. 36 Batuhan Er (Kocaelispor), Dk. 60 Gökdeniz Varol (Şanlıurfaspor)


BİHA



Gazete İpekyol