KAYIP İŞ ADAMI ORTAYA ÇIKTI

08 Nisan 2021 07:34

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan genç İş Adamı İbrahim Halil Tutak, 16 gün sonra evine döndü. 

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan genç İş Adamı İbrahim Halil Tutak, 16 gün sonra evine döndü.


 


 


 


İddiaya göre 4 çocuk babası İş Adamı İbrahim Halil Tutak, 23 Mart’ta aniden ortadan kayboldu. Ailesinin meraklı bekleyişinin ardından polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. 


 


Polis ekipleri, Tutak'ın iş yerinden çıktıktan sonra kullandığı güzergâhta bulunan güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye aldı. Yolda akaryakıt alan Tutak'ın 2 araç tarafından takip edildiği ve boş bir alanda aracından indirilerek farklı bir otomobile bindirildiği tespit edildi. Genç iş adamının otomobili de terk edilmiş olarak bulundu.  


 


AİLESİ SEVİNÇLE KARŞILADI


 


Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan genç İş Adamı İbrahim Halil Tutak, 16 gün sonra ortaya çıktı. İş Adamı Tutak’ın bugün sabahın erken saatlerinde eve döndüğü öğrenildi. Tutak, ailesi tarafından evin kapısında büyük sevinçle karşılaşandı. Oğlunu karşısında gören anne Sabiha Tutak, sevinçten gözyaşlarını tutamadı.  16 gün sonra evine geri dönen Tutak’ın başından neler geçtiğine dair henüz bilgi alınamadı.   500 BİN LİRA FİDYE İSTEMİŞLERDİ Bu arada 25 Mart günü İbrahim Halil’in babası Hüseyin Tutak'ı telefonla arayan kişilerin, oğlunun serbest kalması karşılığında 500 bin lira fidye istediği belirtilmişti.


 


BİHA



Gazete İpekyol