BİRİLERİ BİZİ DÜŞÜRMEK İSTİYOR

02 Nisan 2021 08:15

Şanlıurfaspor, dün kendi sahasında Sarıyer'e 2-1 mağlup oldu. Oynanan mücadelede yaşanan hakem hataları maça damgasını vurdu. 

Şanlıurfaspor, dün kendi sahasında Sarıyer'e 2-1 mağlup oldu. Oynanan mücadelede yaşanan hakem hataları maça damgasını vurdu.


 


Maç sonrası sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Emin Yetim, 'birileri bizi düşürmek istiyor' dedi.


 


Türkiye Futbol Federasyonu 2. lig beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor, son haftalarda aldığı galibiyetlerle topladığı puanlar sonucunda alt sıralardan kurtulmayı başardı. Play-Off mücadelesi veren Sarıyer ile dün kendi sahasında karşı karşıya gelen Şanlıurfaspor, 1-0 öne geçtiği mücadelede 2-1 yenik ayrıldı.


 


İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısında golü 65. dakikada bulan ev sahibi takım, savunmanın yaptığı ters bir vuruşla rakip adına kendi kalesine gol attı. 1-1 süren maçın son dakikalarında ise Sarıyer kontra atak yakaladı ceza sahasında içerisinde Urfasporlu savunma oyuncusu topa müdahalesi sonucu gol önlendi fakat maçın kaderini hakem belirledi. Orta hakem İlkay Aydın, bariz bir şekilde topa müdahale olan pozisyonda penaltı kararı verdi. 90. dakikada verilen bu karar sahada bir kaç dakika gerilmelere neden oldu. Penaltı kararının değişmemesi Sarıyer'i 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. uzatma dakikalarında başka gol olmayınca mücadeleyi konuk takım kazandı.


 


Maçın üstünlüğünü koruyan Şanlıurfaspor, dün hakem hatalarıyla deyim yerindeyse mücadeleyi kaybetti.  Maç sonrası değerlendirmede bulunarak sosyal medya hesabından kısa ve çarpıcı açıklamada bulunan


 


Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, şunları söyledi; "Birileri bizi düşürmek için elinden gelen kötülüğü bu memlekete yapıyor bir de Urfalı olması bizi daha çok yaralıyor ama herkesin bi planı var ama Allah'ın hesabı daha üstün bunu da bilmeleri gerekiyor Allah büyük"