Urfa'daki Feci Kazada 5 Genç Öldü

01 Nisan 2021 07:40

Urfa-Akçakale yolu üzerinde iki aracın çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. 

Urfa-Akçakale yolu üzerinde iki aracın çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.


Kazazedelerin aileleri hastaneye koştu ve iddiaya göre hastanede saldırgan tavırlar sergileyerek sağlık çalışanlarına zor anlar yaşattı.


 


Kaza, bu akşam Akçakale-Uğurlu yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 35 AJD 226 plakalı araç ile plakası öğrenilemeyen iki araç çarpıştı.


İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada araçlar adeta hurdaya dönerken 6 kişinin yaralandığı belirlendi.


Yaralılardan 4'ü Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ve 2 yaralı da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olduğu öğrenilen Hadi Alpak, İbrahim Alpak ve Mehmet Alpak, Süleyman Bütün ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Gün hayatını kaybetti. 1 yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 


Kazanın duyulmasının ardından yaralıların aileleri Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne koştu. İddiaya göre öfkeli aileden bazıları hastanenin camlarına zarar verdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


BİHA



Gazete İpekyol