Bakan KARAİSMAİLOĞLU Urfa'ya Geldi

26 Mart 2021 07:49

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı’nın açılışını yapmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı’nın açılışını yapmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.


 


Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Bakan Adil Karaismailoğlu’nu havalimanında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekilleri Gülender Açanal, Halil Özşavlı, Ahmet Akay ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli karşıladı.


Diğer belediye başkanları ve protokol üyeleri de Bakan’ı valilik ziyaretinde karşıladı.  ŞANLIURFA VALİLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ Karaismailoğlu, Şanlıurfa temaslarına Valilik ziyareti ile başladı. Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan, daha sonra Valilik makamına geçti.


Vali Abdullah Erin, Şanlıurfa ile ilgili Karaismailoğlu’na brifing verecek. Büyükşehir Belediye Başkanlığını da ziyaret edecek olan Bakan Karaismailoğlu, ardından Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı’nın açılışını gerçekleştirecek. Ceylanpınar ilçesini de ziyaret etmesi planlanan Karaismailoğlu, Ceylanpınar Kızıltepe yolu temel atma törenine katılacak.


BİHA  



Gazete İpekyol