URFASPOR 6'NCI HOCASIYLA ANLAŞTI!

01 Mart 2021 07:49

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, üst üste alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile yollarını ayırdı.İşte 6'ncı Teknik Direktör: 












TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, üst üste alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile yollarını ayırdı.İşte 6'ncı Teknik Direktör:
 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, üst üste alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile yollarını ayırdı.




Hekimoğlu Trabzon’a 6-2 yenildikten sonra bu ağır mağlubiyetin faturasını Cüneyt Biçer’e kesen Şanlıurfaspor Yönetimi, hoca arayışına girdi. Birçok isimle görüşme gerçekleştiren Sarı-Yeşilli ekibin, son olarak Kırşehir Belediyespor’u çalıştıran Gürses Kılıç ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.




Kılıç’ın Pazartesi günü Şanlıurfa’ya gelerek, Sarı-Yeşilli ekiple sözleşme imzalaması bekleniyor. 




GÜRSES KILIÇ 6’NCI HOCA OLDU 




Bu arada Kılıç bu sezon Şanlıurfaspor’un 6’ncı teknik direktörü oldu. Ligde istediği sonuçları alamayan Sarı-Yeşilli ekip, daha önce Mutlu Yılmaz, Kemal Kılıç, Tolga Doğantez ve Mustafa Alper Avcı’yla yollarını ayırmıştı. Son olarak da Cüneyt Biçer ile yollar ayrıldı. 




GÜRSES KILIÇ KİMDİR?




25 Mart 1967 yılında Konya'ya dünyaya gelen Gürses Kılıç, 1990 yılında Karabükspor altyapısında futbola başladı. Ardından Zeytinburnuspor, Bakırköyspor, Gaziosmanpaşa ve Konyaspor formaları giyen Kılıç, 32 yaşında futbol hayatına nokta koydu. Genç yaşta futbolu bırakan Kılıç, Zeytinburnu altyapısında antrenörlük hayatında başladı. Çorluspor, Türk Telekom, Ankaraspor, Gaziosmanpaşa, Karabükspor'da görev alan Kılıç, Zeytinburnuspor'da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadı. Kılıç ardından sırasıyla, Aydınspor, Telekom, Ofspor, Adıyamaspor, Çorumspor, Bozüyükspor, Yeni Malatyaspor, Tepecikspor, Gümüşhanespor, Hatayaspor, Çorum Belediyespor, Darıca GB, Tuzlaspor ve Kırşehir Belediyespor’da görev aldı. Kılıç, son olarak Şanlıurfaspor ile anlaşmaya vardı. 




BİHA



Gazete İpekyol