ÜÇ İSİM GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

19 Şubat 2021 07:33

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın yeni yönetiminin belirlenmesinin ardından 3 isim siyasi etik gereği mevcut görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu. İşte o isimler: 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın yeni yönetiminin belirlenmesinin ardından 3 isim siyasi etik gereği mevcut görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu. İşte o isimler:


 


Şanlıurfa'da siyasi hareketlilik istifa kararları ile sürüyor.  AK Parti'de dün yapılan 7'nci Olağan Şanlıurfa İl Başkanlığı Kongresi'nin ardından başkan Abdurrahman Kırıkçı olurken yeni yönetim de netleşti. Bununla beraber istifa kararları da peşi sıra geldi ancak bu kararlar tepki amaçlı değil siyasi etik gereği oldu. 


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye bünyesindeki Belsan şirketinin yönetim kurulu üyesi Cuma Ağaç, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesinden dolayı istifasını verdi ve görevinden ayrılarak "Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliginde AK PARTİ 'de yapabildiğimce halkımızın hizmetindeyim" dedi.


Bir diğer istifa kararı alan isim ise Yusuf Aktaşoğlu oldu. İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Aktaşoğlu, Eyyübiye Belediyesi Turkuaz A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifa etti.  Aktaşoğlu "Bize yeni görevimizi layık gören Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Abdurrahman Kırıkçı beye teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.


İstifa eden üçüncü isim de AK Parti Karaköprü İlçe Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı ve yönetim Kurulu üyesi İbrahim Halil Arıcı oldu. Arıcı, ağabeyi Serkan Arıcı'nın İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesinden dolayı siyasi etik gereği istifa ettiğini duyurarak "Durmak yok yola debam düsturu ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile beraber bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğim" dedi.


BİHA