CİNAYET ZANLILARI YAKALANDI

17 Şubat 2021 08:52

Yaklaşık 1 buçuk aydır firar olan 2 şüphelinin yerini belirleyen ekipler, sabah düzenlediği şafak operasyonuyla zanlıları saklandıkları adreste yakalayarak gözaltına aldı. 

Şanlıurfa'da Arıcı ve Polat aileleri arasında çıkan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgaya ilişkin araması bulunan 2 şüpheli, ‘Kasten adam öldürme’ suçundan gözaltına alındı.


 


Olay, 26 Aralık 2020’de Şanlıurfa-Bozova karayolu üzerindeki Remzi Mahallesi'nde yaşanmıştı. Aralarında uzun süredir arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet olduğu belirtilen Avcı ve Polat ailelerinin fertleri arasında tabanca ve uzun namlulu tüfeklerin de kullanıldığı kavgada 5 kişi hayatını kaybetmişti.


Olayla ilgili soruşturma yürüten Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, iddiaya göre kavganın ardından olay yerinden kaçtığı belirlenen 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 buçuk aydır firar olan 2 şüphelinin yerini belirleyen ekipler, sabah düzenlediği şafak operasyonuyla zanlıları saklandıkları adreste yakalayarak gözaltına aldı. Jandarmada işlemleri tamamlanan zanlılar, yoğun güvenlik önlemleri altında ‘Kasten adam öldürme’ suçundan adliyeye sevk edildi. Bu arada daha önce de olaya ilişkin 3 kişi gözaltına alınmıştı.


BİHA



Gazete İpekyol