URFA'daki Kazada 3 Ölü 35 Yaralı

17 Şubat 2021 08:03

Şanlıurfa’da yolcu otobüsü Tır’a arkadan çarptı, kazada 3 kişi hayatını kaybederken 35 kişi yaralandı. 

Şanlıurfa’da yolcu otobüsü Tır’a arkadan çarptı, kazada 3 kişi hayatını kaybederken 35 kişi yaralandı.


 


Olay, Şanlıurfa-Gaziantep otoyolunun 70’inci kilometresindeki Mirkelam Dinlenme Tesisleri yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Diyarbakır firmasına ait Mehmet Cevat Kaya’nın kullandığı 06 AIM 10 plakalı yolcu otobüsü, aynı istikamette ilerleyen Yunus Ak idaresindeki 02 AAV 590 plakalı Tır’a arkadan çarptı.


Korkunç kazada Özgür Albulut ve Barış Albulut  ile henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Abdulsamet Yaman, Muhammed Acar, Metiye Türk, Abdullah Acar, Muhammet Badıllı, İsmet Badıllı, İbrahim Halil Badıllı, Çiğdem Doğru, Emir Doğru, Cesur Doğru, Elif Doğru, Simse Doğru, Nazlıcan türk, Funda Türk, Mahir Türk, Abdulkadir Alala, Mazlum Kaya, Mehmet Cevat Kayalı, Hatice Kalvan, Tacettin Polat, Ersoy Dender, Dinder Beso, Şerro Beso, Berdan Taner, Devrim Altıntaş, Sezen Altıntaş, Beritan Taner, Roşat Altıntaş, Kudret Kalkan, Fahri Kaya, Mehmet Çetin Akdemir, Mehmet Demir, Ali Akkurt, Adnan Kader ve İsa İmedi de yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye ekibi sevk edildi. 112 Acil servis ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı yaralılar, daha sonra ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden kişilerin cansız bedenleri ise morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


BİHA



Gazete İpekyol