Fakıbaba'nın İstifasında Son Gelişme

13 Şubat 2021 09:06

Şanlıurfa'da siyaset dünyasını hareketlendiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın istifa ettiği iddiasında flaş bir gelişme yaşandı.  

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın istifa edip etmediği iddiaları kesinlik kazandı. Vekil Fakıbaba'nın istifa ettiği ancak istifasının reddedildiği, ikna girişimlerinin de olumlu sonuç verdiği öğrenildi.


 


 


 


Şanlıurfa'da siyaset dünyasını hareketlendiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın istifa ettiği iddiasında flaş bir gelişme yaşandı. 


 


Vekil Fakıbaba'nın dün sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı “Bazen bütün izlerin birbirine karışması, bardağı taşıran son damla olur" paylaşımın ardından istifa ettiği öne sürüldü. İddialar gerçek mi sorusu bugün yanıt buldu. Ajans Urfa'nın ulaştığı bilgiye göre Vekil Fakıbaba eşi Gül Fakıbaba'dan dahi habersiz aldığı istifa kararının ardından tek başına notere giderek istifa dilekçesini verdi. İstifa gelişmesinin Ajans Urfa ve ardından diğer yerel, ulusal haber ajanslarında yer almasından sonra AK Partili yöneticiler harekete geçti. Dün gece bir yandan genel merkez yöneticilerinin telefonları bir yandan da evine giden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve Ahmet Akay'ın ikna çabası sonuç verdi. Vekil Fakıbaba'nın istifası durduruldu. Vekil Fakıbaba'nın önümüzdeki hafta için bir basın açıklaması yapma ihitmalinin olduğu da öğrenildi. Gözler tekrar sessizliğini koruyan Vekil Fakıbaba'ya çevrildi. 


 


BİHA



Gazete İpekyol