CANPOLAT O OKULU UNUTMADI

11 Şubat 2021 05:34

Şanlıurfa merkez Haliliye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, nereden talep gelirse gelsin imkanlar el verdiği müddetçe sağlamaya çalışıyor. 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mezun olduğu veterinerlik fakültesinden gelen talepleri geri çevirmedi. Şanlıurfa merkez Haliliye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, nereden talep gelirse gelsin imkanlar el verdiği müddetçe sağlamaya çalışıyor.


Bu kez gelen taleplerden birisi Canpolat için çok özeldi. Çünkü 2000'li yıllarda üniversitesi hayatını yaşadığı Harran Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden talep geldi. Bu konuda hassas davranan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, veterinerlik fakültesinin çevre düzenlemesi, peyzaj ve dış cephe onarımı için ekip arkadaşlarına talimat vererek gerekenin yapılmasını istedi. Dün başlanılan çalışmaların kısa zaman içerisinde bitirileceği öğrenildi.


DEKANDAN TEŞEKKÜR MESAJI


Harran Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Denek, şu sözleriyle Başkan Canpolat'a teşekkür etti; "Sayın Başkan, mezunu olduğunuz Fakültemize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı, Fakültemiz ve şahsım adına teşekkür ederim. Katkılarınız ile öğrencilerimiz ve hocalarımız daha güzel şartlarda eğitime devam edeceklerdir."


REKTÖRDE KALBEN TEŞEKKÜR ETTİ


Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik'te, "Değerli Başkanımıza en kalbi teşekkürlerimi sunarım." Sözlerini sosyal medyadan Canpolat'a iletti. 



URFASTAR