URFA AK PARTİ'DE HAREKETLİLİK

24 Ocak 2021 07:48

Şanlıurfa'da yapılacak il başkanlığı kongresi öncesi temayül yoklaması için harekete geçen AK Parti, kente bir heyet gönderdi.  

Şanlıurfa'da yapılacak il başkanlığı kongresi öncesi temayül yoklaması için harekete geçen AK Parti, kente bir heyet gönderdi.


Heyet yüz yüze yapacağı görüşmeler sonrası hazırlayacağı raporu Ankara'ya sunacak.


 


AK Parti Genel Merkezi devam eden kongre sürecinde Şanlıurfa için de kolları sıvadı ve kente gelen heyet yarından sonra yoğun bir mesaiye başlıyor. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız 7.Olağan Kongre için aday olmayacağını açıkladı. Bu karar Şanlıurfa siyasetini hareketlendirdi. Yeni gelecek başkan merak konusu oldu. Partiyi 2023 seçimlerine taşıyacak teşkılat için titiz çalışmalar yürüten parti de Şanlıurfa koordinatörü olarak belirlediği AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı başkanlığında bir heyet gönderdi.


Heyetin yarından itibaren temayül yoklaması ile çalışmalarına başlayacak. Bu kapsamda önce il başkanları ile görüşmeler yapacağı öğrenilen heyetin ayrıca eski partili belediye başkanları, partinin ilçe başkanları, kanaat önderleri gibi kesimlerle de görüşeceği öğrenildi. Görüşmelerin ardından heyet tarafından hazırlanacak rapor, önümüzdeki hafta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkılat Başkanı Erkan Kandemir'e teslim edilecek.


 


BİHA



Gazete İpekyol