URFASPOR YİNE GALİP GELEMEDİ

18 Ocak 2021 07:48

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor, Kocaelispor ile karşılaştı. 

 


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor, Kocaelispor ile karşılaştı. Maç 1-1 sonuçlandı.

 


                            

 


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor ile Kocaelispor bugün karşılaştı. 11 Nisan Stadyumunda oynanan maçı Metehan Alpat yönetirken, Necmi Demir ve Mehmet Ali Çetin yardımcılık görevlerini üstlendi. İLK YARI DURUM 1-1 Metehan Alpat’ın düdüğüyle ilk yarı başladı. Müsabakaya etkili başlayan sarı-yeşilli takım, 29. dakikada Gökdeniz Varol'un topu ağlarla buluşturmasıyla takım 1-0 öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında Kocaelispor 31. dakikada Benhur Keser’in, attığı gol ile durum eşitlendi. İKİNCİ YARI GOLSÜZ BİTTİ Maçın ikinci yarısında her iki takımdan da gol gelmedi. 7 dakika uzatılan maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Şanlıurfaspor aldığı bu beraberlikle hanesine 1 puan yazdırdı ve puanını 7'ye çıkardı. Şanlıurfaspor aldığı bu puan ile ligin son sırasındaki yerini koruruken Kocaelispor'da aldığı bu beraberlik ile puanını 32'ye yükselterek 6'ncı sırada yer aldı. Şanlıurfaspor 21 Ocak'ta deplesmanda Afyonspor ile karşılaşacak.

 


BİHA



Gazete İpekyol