CANPOLAT'TAN AHDE VEFA

07 Ekim 2020 05:38

Haliliye Belediye Meclisinin 2020 yılı Ekim Ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Canpolat başkanlığında gerçekleşti.  

Haliliye Belediye Meclisinin 2020 yılı Ekim Ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Canpolat başkanlığında gerçekleşti. Birleşimin ana gündem maddesi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden iş insanı İbrahim Toru ve Haliliye Belediye Meclis üyesi Feyyat Akbaş’ın isimlerinin ilçede yapılan yeni parklarda yaşatılacak olması oldu. Meclis, teklifi oy birliği ile kabul etti. 


 


Haliliye Belediye Meclisinin 2020 yılı Ekim Ayı olağan toplantılarının ilk oturumu Belediye Başkanı Mehmet Canpolat başkanlığında Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Meclis üyelerini katılımı ile açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından başlayan toplantıda başkanlık teklifleri ve önergeler görüşüldü. Önergeler oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edildi.


 


Meclis toplantısında, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden iş insanı İbrahim Toru ve Haliliye Belediye Meclis üyesi Feyyat Akbaş’ın isimlerinin ilçede yapılan yeni parklara verilmesi ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, şu ifadelere yer verdi:


“Gerek meclis üyelerimizle yaptığımız istişarelerde gerekse de kamuoyu ile yaptığımız diyaloglarda ve şahsımın da tanıdığı Urfa’nın sevilen sayılan iki insanı birincisi iş adamı sayın İbrahim Toru ve yol arkadaşımız, mesai arkadaşımız sayın Feyyat Akbaş meclis üyemizin isimleri yaşasın diye Haliliye ilçemizdeki yeni kurulacak olan parklarda bu isimleri yaşatmak istiyoruz. Bu hususla ilgili olarak siz meclis üyelerimiz de takdir ederseniz merhum İbrahim Toru ve merhum Feyyat Akbaş’ın isimlerini birer parkta yaşatalım istiyoruz.”


 


Parklara verilecek isim teklifi Meclis’te oy birliği ile kabul edildi.


 


Öte yandan meclis toplantısında, hayatını kaybeden meclis üyesi Feyyat Akbaş ve belediye personeli Halil Saygan’ın anısına fotoğrafları meclis salonundaki koltuklara konuldu ve önlerine kırmız güller bırakıldı.  


Ali ÇİZMECİOĞLU/URFAPRESS.NET