Şanlıurfa Platformundan Açıklama

11 Temmuz 2020 06:28

Şanlıurfa Platformu Genel Merkezinden Şanlıurfaspor'un küme düşmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.  

Şanlıurfa Platformu Genel Merkezinden Şanlıurfaspor'un küme düşmesiyle ilgili yapılan açıklamada, “Şanlıurfaspor'a bundan sonra sahip çıkalım, en kısa zamanda parlak günlere kavuşmasını sağlayalım” denildi.


 


 


Şanlıurfa Platformu Genel Merkezinden Şanlıurfaspor'un küme düşmesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Şanlıurfaspor'a bundan sonra sahip çıkalım, kenetlenelim, dayanışma içinde olalım, destekleyelim, kısır çekişmeleri bir kenara bırakalım, en kısa zamanda parlak günlere kavuşmasını sağlayalım” ifadesi kullanıldı.


 


Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun TFF 2. Lig'de mücadele eden ve matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşen Şanlıurfaspor'un küme düşmesine karar verdiği ve böylece 22 mağlubiyet ve 1 beraberliği bulunan Sarı-yeşilli ekibin, 2012-2013 sezonundan bu yana yer aldığı TFF 1. Lig’ine veda ettiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:


 


“Sarı-yeşilli takım lig başından bu yana kaynak yetersizliği, istifalar, değişen teknik direktör, eski futbolculara olan borçlar ve başkan sorunları ile karşı karşıya kalmıştır. Ligin 23'üncü haftasını kapatırken henüz galibiyeti bulunmayan takım bu sorunlar yüzünden ilerleme kaydedememiştir.   Ligin en fazla teknik direktör değiştiren takımlarının başında gelen Şanlıurfaspor’da takımın geldiği duruma bir hayli üzülen taraftar sosyal medyada ve çeşitli ortamlarda duygularını açıkça dile getirmektedirler.


 


Merkezi Ankara'da bulunan, Şanlıurfa'ya hizmeti şiar edinmiş Şanlıurfa Platformu olarak şehrin önde gelen isimlerine, ilgililerine, yetkililerine, siyasilerine, taraftarına çağrıda bulunuyoruz; 5 sezonda, 14 farklı teknik adamın görev yaptığı Şanlıurfaspor'a bundan sonra sahip çıkalım, kenetlenelim, dayanışma içinde olalım, destekleyelim, kısır çekişmeleri bir kenara bırakalım, en kısa zamanda parlak günlere kavuşmasını sağlayalım. Çünkü bu durum Türkiye'nin 8.büyükşehri, cazibe merkezi olan 2.5 milyon nüfuslu Şanlıurfa'mıza yakışmıyor.


Saygılarımızla...”