HALİLİYE'DE YASAKLANDI

11 Temmuz 2020 09:06

Emir Yasaklar Yönetmeliği’nin 12’nci maddesi 10’uncu fıkrasında belirtilen maddesi şehir içerisinde el arabası, at arabası, kamyon, kamyonet, çuval ile hurda kağıt gibi şeyler toplamak ve depo etmek seyyar hurdacılığın yapılması... 












 

 




Haliliye Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısının son birleşimi Meclis Başkan Vekili Cengiz İzgördü başkanlığında Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi toplantı salonunda bugün gerçekleşti.



Toplantı yoklama ve açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine ve imar komisyonuna havale edilecek konulara geçildi.



Toplantıda yer alan ana gündem maddesi, bir gayrisıhhî müessesenin, öncelikle kendi türündeki iş yerine mahsus sanayi bölgesinde kurulması esası ve belediye Emir Yasaklar Yönetmeliği’nin 12’nci maddesi 10’uncu fıkrasında belirtilen maddesi şehir içerisinde el arabası, at arabası, kamyon, kamyonet, çuval ile hurda kağıt gibi şeyler toplamak ve depo etmek seyyar hurdacılığın yapılması yasaklanacağı mecliste görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Mecliste görüşülen, Sırrın Mahallesi 3965 ada 9 parsele ait Uygulama İmar Plan Değişikliği ile ilgili ekte sunulan dosyanın İmar komisyonuna havale edilmesi Belediye Meclisinde görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. İmar komisyonundan gelen Belediye Meclis kararı ile İmar ve Bayındırık Komisyonuna havale edilen Uygulama İmar Plan Değişikliği için hazırlanana rapor Belediye Meclisinde görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.