YALÇINKAYA Filoyu Genişletiyor

06 Mayıs 2020 01:35

Filoya katılan araçlar için bir kuruş ödeme yapmadıklarının altını çizen Yalçınkaya, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:  

 


Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, bugüne kadar 1 adet hidrostatik yürüyüşlü kompakt vakumlu yol süpürme makinesi, 1 adet yol süpürme aracı, 1 adet kepçe, 2 adet paletli ekskavatör ve 4 adet çöp toplama aracını, son olarak da hibe destekleri ile yeni bir çöp toplama aracını daha filoya kazandırdı.

Filoya katılan araçlar için bir kuruş ödeme yapmadıklarının altını çizen Yalçınkaya, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Ramazan Ayımız hayırlı olsun. Birinci yılımızda, 10’uncu aracımızı filomuza dahil ettik. Yaklaşık 8 Milyon TL değerindeki araçların tamamını, çeşitli kaynaklardan temin edip Akçakale’mizin hizmetine sunduk.

Hiçbir araç için bir kuruş ödeme yapmadık. Tamamen hibeler aracılığıyla araç filomuza bu araçlarımızı kattık. Bizlere bu konuda yardımcı olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Araç filosu, bir şehrin geleceğidir. Çok daha modern hizmetlerin yapılması için araç filosunun geniş olması gerekmektedir. Akçakale’mizin 20 yıllık ihtiyacını görecek kadar araçları filomuza kattık ve hizmet ediyoruz. Yaz ayları ile birlikte pandemi de inşallah biter.

" ‘HAZİRAN’DA SICAK ASFALT SERİLECEK’

Yalçınkaya, Akçakale-Bolatlar karayolu arasında Haziran ayında asfalt serme çalışmalarının yapılacağı kaydederek, açıklamasını şöyle tamamladı: "Haziran ayında da Bolatlardan ilçe girişine kadar sıcak asfalt serimi olacak. Ağaçları, çiçekleri, parke taşı, aydınlatmasıyla Akçakale, batıdaki ilçeler gibi yıldız bir ilçe olacak. Bütün bu attığımız adımlar, bunun hazırlığıdır.”

URFAPRESS.NET