Merih DEMİRAL'dan URFA'ya Destek

01 Mayıs 2020 05:37

Türk Milli Takımı ve Juventus'ün futbolcusu,Karamürsel'li "CESUR YÜREK" Merih DEMİRAL, Urfa TÜRK KIZILAY'ına destekte bulundu. 

Türk Milli Takımı ve Juventus'ün futbolcusu,Karamürsel'li "CESUR YÜREK" Merih DEMİRAL, Urfa TÜRK KIZILAY'ına destekte bulundu.


 


Koronavirüsün bütün dünyayı etkisi altına aldığı bu süreçte Türk halkı bütün gücüyle birlik,beraberlik içerisinde hareket etmeye başladı.


 


 


 


Türk Milli Takımı ve Juventus'ün futbolcusu,Karamürsel'li CESUR YÜREK Merih DEMİRAL, Urfa TÜRK KIZILAY'ı aracılığıyla gıda ve hijyen kolileri desteğinde bulundu.


 


Kocaeli'nin şirin ilçesi Karamürsel'li olan Merih DEMİRAL,Türkiye'de bölge gözetmeksizin masum ve mazlumların yanında olmaya devam ediyor.


 


Karamürsel halkı tarafından da çok sevilen DEMİRAL,kendi ilçesi dışında da büyük ve cesur yüreğiyle ihtiyacı olanların yanında durmaya devam ediyor.


 


TÜRK KIZILAY'ı URFA Şube Başkanı Op.Dr.Ahmet İNAN yaptığı açıklamada,Merih DEMİRAL'a teşekkür ederek şunları söyledi:Merih kardeşmizin bu davranışı bizleri fazlasıyla memnun etti.Karamürsel'li bir Türk gencinin sadece kendi bölgesinde değil,ülkenin değişik yörelerine bu desteklerini ulaştırması onun yüreğinin güzelliğini gösterir.Ben Urfa ve teşkilatım adına Merih DEMİRAL kardeşimize teşekkür ediyorum.Dedi.


 


Ali ÇİZMECİOĞLU/URFAPRESS.NET