SOYLU ERİN'E TEŞEKKÜR ETTİ

05 Nisan 2020 07:03

İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU,URFA Valisi Abdullah ERİN'e teşekkür etti. 

 


Şanlıurfa'da kavga eden bir gruba sosyal mesafe ihlalinden dolayı para cezası kesildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cezada taviz verdirmeyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i tebrik etti.

                                                                                                                                                                                                                   Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin bu akşam İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan aldığı tebrikle gündeme geldi. Can almaya devam eden koronavirüs pandemisi nedeniyle Türkiye de çok sayıda tedbir uygulanıyor. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilirken, sosyal mesafe kuralı içinde uyarıların ötesine geçildi ve vatandaşların arasındaki mesafe en az 3 adım şartı ile sınırlandırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın talimatları ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Valililere gönderdiği genelge ile kurallara uymayanlara ceza kesileceğini belirtti. Salgın ile mücadenin ilk gününden bu yana büyük bir titizlik ile çalışan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yetkilileri gerekli talimatları vererek cezada taviz uygulanmayacağını vurguladı. Bu kapsamda bugün Viranşehir'de kavga eden 8 kişiye sosyal mesafe kuralının ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira para cezası kesildi. Bakan Soylu yaşanan olayı sosyal medyadan duyurdu ve Vali Erin’i tebrik ederek "Bir ilimizde bir grup kavga etti. Elbette gözaltına alındılar... Ancak her birine sosyal mesafeye uymamaktan 3150 TL ceza kesildi. Valimizi tebrik ederim." dedi. Bakan Soylu’nun paylaşımı binlerce beğeni aldı.

BİHA



Gazete İpekyol