PARASI 30 GÜNDE ÖDENMEZSE!

30 Mart 2020 07:08

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da kriz ortamı sürüyor.2016 yılında sarı-yeşilli takımın Kulüp Başkanı olan İsmail Bağıban... 












Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da kriz ortamı sürüyor.2016 yılında sarı-yeşilli takımın Kulüp Başkanı olan İsmail Bağıban...
 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da kriz ortamı sürüyor.

2016 yılında sarı-yeşilli takımın Kulüp Başkanı olan İsmail Bağıban, Romanya'nın Dinamo Bükreş takımında oynayan Ovidiu Andrei Marc'ı takıma kazandırmıştı. 2 dönem Şanlıurfaposr'da top koşturan Marc, iki dönem sonra alacaklı olarak başka kulüp ile sözleşme imzaladı.




banner85



Daha sonra sarı-yeşilli kulüpten alacaklarını isteyen futbolcu Marc, son olarak FİFA'ya başvurdu. Marc'ın başvurusu ile Şanlıurfaspor'a yazı gönderen FİFA Kurulu, 30 gün içerisinde belirtilen para cezasının ödenmesi gerektiğini belirtti.




 






İşte, FİFA'nı yazısı:




"Kulübünüz ve futbolcu Ovidiu Andrel Marc arasındaki ihtilafa ilişkin, FİFA Disiplin Hükümetinin 64. Maddesinin ihlali dolayısıyla FİFA Disiplin Komitesinde belirtilen para cezasını, ayrıca FİFA Uyumazlık Çözüm Kurulunun kararında belirtilen tutarlardan bakiye durumda olan miktarı en geç 30 gün içinde ödemeniz gerektiği bildirilmektedir.




Bahsi geçen miktarın ödenerek,ödemelerin yapıldığına dair belgelerin FİFA'ya iletilmek üzere, FİFA'nın resmi dillerinden birine tercüme edilmiş olarak belirtilen süre içerisinde göndermeniz gerektiği, aksi takdirde kulübünüz birinci takımın bir alt lige düşürülmesi ve doğabilecek tüm olumsuz neticelerden ve hak kayıplarından kulübünüzü sorumlu olacağı hususunda gereğini bilgilerinize önemle rica ederim."

Dünyayı saran koronavirüs ile mücadelenin sürdüğü bugünlerde FİFA'dan gelen yazı tepkileri toplarken, küme düşmesi kesinleşen ve maddi olarak da zor günler geçiren Şanlıurfaspor'da yönetimin alacağı karar merakla bekleniyor.




Özlem DİKMEN-BİHA