İŞTE URFA'DAKİ VAKA SAYISI!

23 Mart 2020 12:44

Sosyal medyada, Şanlıurfa'da ölümlü vakaların olduğu iddiasıyla dolaşan haritanın gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.İşte gerçekler...AJANS URFA'nın Özel Haberi.. 












Sosyal medyada, Şanlıurfa'da ölümlü vakaların olduğu iddiasıyla dolaşan haritanın gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.İşte gerçekler...
 

Sosyal medyada, Şanlıurfa'da ölümlü vakaların olduğu iddiasıyla dolaşan haritanın gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Kentte var olan 3 pozitif vakanın ise temas ettikleri kişilerle birlikte kontrol altında tutulduğu ifade edildi.




banner100



                                      



İşte Şanlıurfa'daki gerçek koronavirüs vaka sayısı!










Dünyada ve Türkiye'de ölümlere neden olan koronavirüs nedeniyle önlemler alınırken, bu kapsamdaki çalışmalar devam ediyor.




Şanlıurfa'da da alınan tedbirler had safhaya çıkarılırken, sosyal medyada dolaşan kirli bilgilerle ilgili gerçekler ortaya çıktı.




 




banner85


Sosyal medyada yayılan ve Şanlıurfa'da ölümlü vakaların olduğu iddiasıyla paylaşılan haritanın gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

 




Kentte şu ana kadar, umreden dönen ve Viranşehir'de yaşayan bir kişide koronavirüs çıktığı ifade edildi. Ajans Urfa'nın da gündeme taşıdığı konunun ardından, umreden dönen kişinin yanı sıra, bu kişinin temas ettiği iki yakınında koronavirüs tespit edildi. 




Kentte görülen toplam 3 pozitif vakanın da kontrol altına alındığı aktarıldı. Yine pozitif çıkan vakaların temas ettiği kişilerin de gerekli tedbirlerle birlikte karantinaya alındığı kaydedildi.




AJANS URFA