Güneş'ten Başbakana Önemli Ziyaret

04 Şubat 2020 11:37

Lefke Avrupa Üniversitesi Bölge Tanıtım Koordinatörü Mehmet Güneş , Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret KKTC Başbakanlık konutunda gerçekleşti. 

 Lefke Avrupa Üniversitesi Bölge Tanıtım Koordinatörü Mehmet Güneş , Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti  Başbakanı Ersin Tatar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret KKTC Başbakanlık konutunda gerçekleşti. Yapılan ziyaretin çok samimi bir havada yapıldığı ifade edildi.


       Başbakan Ersin Tatar’ın ‘’Lefke Avrupa Üniversitesi son dönemlerde büyük bir çıkış yaptığını bunun en büyük emekçisinin LAÜ Rektörü Mehmet Ali Yükselen ‘in olduğunu’’ ifade etti.


       Mehmet Güneş, Lefke Avrupa Üniversitesi’nin  Şanlıurfa merkezli büyük bir ofisinin olduğunu , Laü Tanıtım ofisinin kendini tanıtırken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni de tanıttığını söyledi.


        Mehmet Güneş ,Lefke Avrupa Üniversitesi’nin kendi bölgesinde büyük bir teveccüh gördüğünü bunun en büyük nedenin LAÜ’nün devlet üniversitesi olmasının yanında ve 6000 kişiliğe yakın KYK Devlet yurdunun üniversitelerinin içinde  olması ve de ücretlerin minimize olmasından , düzgün eğitim verilmesinde kaynaklandığını ifade etti. 


       Güneş, KKTC Başbakanı Ersin Tatar’ı Şanlıurfa’ya davet etti.


Ali ÇİZMECİOĞLU/URFAPRESS.NET