HASETLİK GENLERİMİZDE VAR

13 Ocak 2020 07:28

Şanlıurfaspor kongresinde tek liste halinde başkan seçilen kayyum heyetinden Nihat Çakır, "Eğer birlikte olursak el birliği yaparsak, art niyetlerimizi bir kenara bırakırsak olur. Burası Urfa, hasetlik genimizde var, gıybet genimizde var" dedi.  

Şanlıurfaspor kongresinde tek liste halinde başkan seçilen kayyum heyetinden Nihat Çakır, "Eğer birlikte olursak el birliği yaparsak, art niyetlerimizi bir kenara bırakırsak olur. Burası Urfa, hasetlik genimizde var, gıybet genimizde var" dedi.



Urfaspor'un yeni başkanı: Burası Urfa, hasetlik genimizde var!

banner37



Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'un kongresi bugün gerçekleşti. Kongre tek liste halinde gidilen seçimi kayyum heyetinden Nihat Çakır kazandı.




Kazanması ile kürsüye geçen ve bir konuşma yapan Çakır, Urfaspor için el birliği yapılması gerektiğini kaydetti. Yönetimi ile gerekirse valilik, belediye ve hatta külliyenin önünde oturma eylemi yapabileceklerini kaydeden Çakır, şu sözlere yer verdi:



 


banner85

"Urfaspor'un geldiği bu nokta, ben bugünlerde bunu söyledim. Hiç kimse olmasa gücüm nispetinde yapabilirsem bu kulübü kapatmam.  Bir liste çıkartırım gerekirse valiliğin, gerekirse belediyenin, hatta olmadı külliyenin önünde çadır açarız. Urfaspor'umuzu yaşatmaya çalışırız. Bunu başarabilir miyiz?  Nihat Çakır olarak başarabilirim dersem, yalan olur. Eğer birlikte olursak el birliği yaparsak, art niyetlerimizi bir kenara bırakırsak olur. Burası Urfa, hasetlik genimizde var, gıybet genimizde var. Bunları aşabilirsek Urfaspor'un kurtulacağına inananlardan biriyim. Eğer bu iş Nihat Çakır’ı karalamaksa Nihat Çakır üzerinden Urfaspor'u karalamak istiyorsunuz. Varsa o düşüncede olan insanlar, bana göre Urfa’nın ve Urfaspor’un en büyük düşmanıdır. Sorun Nihat Çakır değil, sorun Urfaspor. Urfaspor'un olduğu makamda kim oturuyorsa ben her zaman önümü iliklemişimdir. O şahsa gösterdiğim saygıdan dolayı değildir, o makamı işgal ettiği içindir. Eğer biz şimdi bu makamın hakkını verebilirsek, hep birlikte olabilirsek muhakkak herkesin bir hesabı vardır. Ama benim tek hesabım var, bütün samimiyetimle  söylüyorum. Bütün inandıklarımın üzerine yemin ederim, benim tek bir davam var oda Urfaspor. Ben bu işte kalıcı değilim, benim bu işte uzun vadede hesabım yok. Belki insanların gönlünde kahraman olurum. Ama maddi anlamda hiçbir beklentim yok. Bu liste kalıcı bir liste değil, hiçbir tanesi iş adamı değil, hiçbir tanesinin de parası yok, hiçbiri de para veremez. Ama hepsi gönül insanı, hepsi büyükşehir belediyesinin önünde oturur, valiliğin önünde oturur, hepsi külliyenin önünde oturur. Başta ben olmak üzere cebimizde sokağa dökecek, reklam yapacak, birilerine harçlık verecek bir yönetim değiliz. Amacımız Urfaspor'a hizmet etmek."

 


Özlem DİKMEN-AJANS URFA