Urfa'lı Yapımcının Önü mü Kesildi!

13 Ocak 2020 07:17

Şanlıurfalı Orhan Şeddatlı'nın yapımını üstlendiği ‘Şuursuz Aşk’ filminin birçok kentteki sinemalarda... 

Şanlıurfalı Orhan Şeddatlı'nın yapımını üstlendiği ‘Şuursuz Aşk’ filminin birçok kentteki sinemalarda gösterilmemesi üzerine Şeddadi Yapım, Şuursuz Aşk'ı Türkiye'de vizyondan çektiklerini açıkladı. Duruma birçok sinemasever tepki gösterirken, filmin önünün neden kesildiği merak konusu oldu.



Urfalı yapımcının filmi Şuursuz Aşk'ın önü mü kesildi?

banner37



Başrollerinde Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin ve ödüllü oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun rol aldığı Şuursuz Aşk filminin yapımcılığını, Şanlıurfalı Orhan Şeddatlı üstlendi.

Başrol oyuncuları, konusu derken çekim aşamasında seyircilerin yakından takip ettiği Şuursuz Aşk'ın 21 Aralık'ta seyirci ile buluşması bekleniyordu. Ancak, henüz açıklanmayan nedenlerden filmin vizyon tarihi ertelendi ve 1 hafta geriye alınmıştı. Şuursuz Aşk, 27 Aralık'ta sinema severler ile buluşmuştu.

Merakla beklenen filmin vizyon tarihinin değişmesi birçok sinema salonuna bağlanırken, flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Filmin vizyona girmesi ile birçok vatandaş, gittikleri salonlarda Şuursuz Aşk'ı bulamadıklarını iddia etti. Filmi izlemek için sinemaya giden ve birçok ildeki gibi aynı yanıtı alan bir vatandaş da o anları kameraya aldı. Samsun Bafra'daki sinemada filmi bulamadığını ve her seferinde çeşitli nedenlerle geri gönderildiğini aktaran vatandaş, salonda arıza olduğu gerekçesiyle geri döndürüldüğünü aktardı.


BİHA