'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM'

08 Ocak 2020 08:46

Maddi sorunların devam ettiği Şanlıurfaspor'da kongre krizi de yaşanırken, takımın sevilen kaptanı Sercan Kaya'dan flaş açıklama geldi. Kaya, bu hafta oynanacak olan BAKSpor maçından sonra... 

Maddi sorunların devam ettiği Şanlıurfaspor'da kongre krizi de yaşanırken, takımın sevilen kaptanı Sercan Kaya'dan flaş açıklama geldi. Kaya, bu hafta oynanacak olan BAKSpor maçından sonra sözleşmesini feshedeceğini kaydederken, "İnşallah Allah'ınızdan bulursunuz. Bu kulübün 1 TL'sinde hakkınız varsa" dedi.



Urfaspor kaptanından flaş açıklama: İnşallah Allah'ınızdan bulursunuz!

banner37



Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor'da maddi sorunların ardı arkası kesilmiyor.



Hemen hemen son iki yılını kaynak arayışı ile devam ettiren sarı-yeşilli kulüp, borç batağından çıkamıyor. Eski futbolculara olan borçları nedeniyle lige eksi puanla başlayan Urfaspor, aldığı mağlubiyetlerle de bir türlü toparlayamadı.


KAPTAN KAYA'DAN FLAŞ AÇIKLAMA


Üst üste gelen istifalar, ayrıklıklar derken Şanlıurfa Valiliği tarafından kulübe kayyum atandı. Kayyumların yaptıkları ilk kongrede karar vermesi beklenirken, toplantıya sadece 4 kişinin katılması da bardağı taşıran son damla oldu.

'HAKKIMI HELALL ETMİYORUM'


 


banner85

Maddi sorun sürecinde kulübün yanında olan ve takımı toparlamaya çalışan son isim Urfaspor kaptanı Sercan Kaya da isyan etti. Kaptan Kaya, Pazar günü 11 Nisan Stadyumunda oynanacak olan Başkent Akademi maçı sonrası sözleşmesini feshedeceğini açıkladı. Sosyal medyadan açıklama yapan Kaya, Urfaspor sevdalıları dışında kimseye hakkın helal etmediğini kaydederek şu sözlere yer verdi:

 



"Bakspor maçından sonra sözleşmemi fesih edeceğim. Gerçekten Urfaspor'a gönül veren, başını yastığa koyduğunda rahat uyuyan Urfaspor sevdalıları dışında hiç kimseye de hakkımı helal etmiyorum. İnşallah Allah'ınızdan bulursunuz. Bu kulübün 1 TL'sinde hakkınız varsa."


Özlem DİKMEN-BİHA