ÇİZMECİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

03 Ocak 2020 11:35

KİHAYKO Şanlıurfa İl Temsilcisi Halil Can ÇİZMECİOĞLU,bir basın açıklaması yaptı. 












KİHAYKO Şanlıurfa İl Temsilcisi Halil Can ÇİZMECİOĞLU,bir basın açıklaması yaptı.
 

 




Şehrimize yağan yoğun yağmurlar sonucunda evsiz kalarak sokakta yaşam mücadelesi veren bebek kedi, Milli Eğitim'e baglı bir okula sığındı.



Okulun öğretmenlerinden Ayça MOĞOL zor durumdaki kediye sahip çıkarak koruma altına alınıp yeni yuva bulunması amacıyla Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (KİHAYKO) İl Temsilciliğine ulaştırdı.



KİHAYKO Şanlıurfa İl Temsilcisi Can Halil ÇİZMECİOĞLU yaptığı açıklamada;



"kış aylarıyla beraber sayısız canımız sokakta yaşam mücadelesi veriyor, kimileri onlara karşı kör oluyor, kimileri de böylesine iyi niyetle elinden geleni yaparak derneğimize ulaşıyor. Bizler de Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği olarak sadece ve sadece kendi öz imkanlarımızla; hic bir belediye veya şahıs desteği almadan mücadelemizi gücümüz nispetinde devam ettirmeye calışıyoruz. Varlıklarıyla bize güç veren bütün gönüllülerimize ve ilgisini eksik etmeyen Şanlıurfa'nın güzide basın mensuplarına teşekkür ederiz. Unutmayın ki onlar da birer can taşıyor, hayvan hakkı en az insan hakkı kadar kutsaldır." Dedi.



Şahit olduğunuz durumları bildirmek için KİHAYKO Şanlıurfa İl Temsilciliği'ne 05074263263 veya Sosyal Medya Hesapları kullanıcı adı; @Kihayko63'den ulaşabilirsiniz.