Karaköprü'de Delege Seçimi Yapıldı

12 Aralık 2019 05:31

AK Parti Karaköprü delege seçimleri tamamlandı.Seçim dün saat 15:00’te Karaköprü Belediyesi Nikah Salonu’nda yapıldı.  

AK Parti Karaköprü delege seçimleri tamamlandı.


Yaklaşık 25 bin parti üyesine 400 delegenin seçimi için davetiye gönderildi. Seçim dün saat 15:00’te Karaköprü Belediyesi Nikah Salonu’nda yapıldı. Seçimlere AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Karaköprü Belediye Başkanı Vekili Halil Öncel, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ile İlçe Koordinatörü Sabiha Karabulut ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.


Her mahalle üyesi kendi mahallerinin delegeleri için oy kullandı. 36 mahalledeki partili üyeler attıkları oylar ile önümüzdeki aylarda yapılacak ilçe başkanlığı seçimlerinde, ilçe başkanı seçecek 400 delegeyi belirledi.



"HAYIRLI OLSUN"


7’nci Olağan Kongre süreci kapsamında büyük bir şölen havası içinde delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yıldız , "Teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımları ile delege seçimlerimizi gerçekleştirdik ve 400 delegemizi belirledik. Kongre sürecimiz kapsamında delege seçimlerimize katılan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Delege seçimlerimizin ve 7’nci Olağan Kongre sürecimizin partimize, ilçelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


BİHA