Urfa'lı 2 Vekil Karşı Karşıya Geldi

07 Aralık 2019 07:59

Oto Galericiler Sitesi'nin taşınmasına dair işleyen süreç Şanlıurfa milletvekillerini karşı karşıya getirdi. CHP'li vekil taşınma süreci durdu derken, AK Partili vekil taşınmaları için uğraş verdiklerini belirtti. 

Oto Galericiler Sitesi'nin taşınmasına dair işleyen süreç Şanlıurfa milletvekillerini karşı karşıya getirdi. CHP'li vekil taşınma süreci durdu derken, AK Partili vekil taşınmaları için uğraş verdiklerini belirtti. Gelişmeleri yakından takip eden Şanlıurfa Valisinin ise durumla ilgili kararının net olduğu öğrenildi. İşte oto alım satımda son durum...



101


Urfalı iki vekil karşı karşıya geldi!

banner37




Şanlıurfa'da bir türlü tahliyesi tamamlanamayan Oto Galericileri Sitesi iki milletvekilini karşı karşıya getirdi. 


Beraberinde esnaf ile Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Oto Galericileri Sitesinin taşınması durdurulduğunu açıkladı. Tahliye için verilen sürenin dolmasının ardından yaşanan bu gelişme AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'ın da tepkisini çekti. 

"BOŞALTILMASINDAN YANAYIM"


 


banner64

Bölge trafiğinin rahatlatılması adına bir an önce taşınmaları beklenen esnaf ile ilgili kararı eleştiren Vekil Özcan, "Bu paylaşımlar gerçeği değiştirmez. 31-11-2019 a kadar süre verildi bir çok galerici esnafımız taşındı. Taşınanların günahı ne? Yıllardır bir an önce taşınması için uğraş verdik. Şahsım Celalettin Güvenç ve Nihat Çiftçi beyler, DEDAŞ veTelekom’la alt yapının bitirilmes için görüştüm" dedi.Vekil Özcan, yeni yapılan yerde alt yapı sorununun hala devam ettiği ifadelerine ise "Her ziyaretimizde esnafımız bir an önce altyapının bitirilmesi için baskı yapıyordu.Onlarda taşınmak istiyordu.Bir kaç kişinin keyfi için o o çevre mağdur edilmemeli. Şahsım bir an önce boşaltılmasından yanayım. Şanlıurfa hepimizin ve rahatlaması lazım. Kaldı ki mağduriyet yok" sözleriyle yanıt verdi.
 

 


ER YADA GEÇ BOŞALTILACAK


Gelişmeleri ilk günden bu yana yakından takip eden Vali Erin ise esnafın tahliyesine dair yeni sitede varsa eksikliklerin giderilmesinin ardından haftaya yada önümüzdeki hafta boşaltılması yönünde kararı olduğu öğrenildi. 


Özlem ÇELİK-AJANS URFA