ÖNCE HİBE,SONRA DA İSTİFA ETTİ

07 Aralık 2019 07:46

Kulüp yaşanan sorunların yanı sıra sık sık istifalarla da gündeme geliyor. Teknik direktör, oyuncular derken bu kez Şanlıurfaspor Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Mankal, görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'da maddi sorunlar güncelliğini korurken, takımda flaş bir ayrılık daha yaşandı.

Kulüp yaşanan sorunların yanı sıra sık sık istifalarla da gündeme geliyor. Teknik direktör, oyuncular derken bu kez Şanlıurfaspor Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Mankal, görevinden istifa ettiğini duyurdu.


 




Kulübün önünün açılması için istifa ettiğini kaydeden Mankal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


 


"Elimden gelen maddi ve manevi desteği esirgemediğim halde Şanlıurfaspor maalesef hak etmediği bir durumdadır. Bu sebeple sezon başından bu yana yürüttüğüm Şanlıurfaspor başkan vekilliği ve yönetim kurulu üyeliğinden Şanlıurfaspor'un önünü açmak ve hak ettiği yere gelebilmesi adına bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Çok sevdiğim kulübüme bundan sonraki süreçte başarılar dilerim. İnşallah Şanlı kulübümüz yaşamaya devam eder. Saygılarımla."


 



Mankal, istifası öncesi ise flaş bir karar aldı. Sar-yeşilli kulüpten 348 bin TL alacağı bulunan Mankal, tüm alacağını kulübe bağışladığını duyurdu. Şanlıurfaspor bu kararı resmi sosyal medya hesaplarından açıklarken, Mankal'a da teşekkürlerini iletti.

Kulübün açıklamasında, "Başkan vekilimiz Mahmut Mankal, kulüpten alacağı olan 348.000 TL'yi Şanlıurfaspor'a bağışladığını açıkladı. Şanlıurfaspor Kulubü olarak Başkan vekilimiz ve yönetim kurulu üyemiz Mahmut Mankal'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" ifadeleri yer aldı. 

Öte yandan, ligde zor günler geçiren sarı-yeşilli kulübün henüz galibiyeti bulunmuyor.


 


Özlem DİKMEN-BİHA