BEYAZGÜL'ÜN ARKASINDAYIZ

02 Aralık 2019 07:23

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti İl Başkanlığında teşkilat üyeleriyle koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti İl Başkanlığında teşkilat üyeleriyle koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.


Bakan Kurum: Beyazgül'ün arkasındayız



Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Şanlıurfa ile ilgili sorunların ve çözüm odaklı projeler görüşülerek Şanlıurfa’ya ne yapabiliriz sorusu soruldu.

BAKAN KURUM: BAKANLIK OLARAK BEYAZGÜL’ÜN TÜM PROJELERİNİN ARKASINDAYIZ


Burada bir açıklamada bulunan Bakan Kurum, “Bu gün Şanlıurfa’ya geldiğimiz andan itibaren Peygamberler şehri Şanlıurfa’mız için ne yapabilirizi düşündük. Hem yerinde projelerimizi görmek hem tüm Belediye Başkanlarımızı dinlemek suretiyle şehrimizin geleceği için ve şehrimizde yaşayan vatandaşlarımız için yapılacak olan projeleri tek tek görüşerek belli kararlar aldık. İnşallah aldığımız kararlar Şanlıurfa’mızın geleceği için hayırlı olur. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak Zeynel Abidin Başkanımızın ve diğer İlçe Başkanlarımızın tüm projelerinin arkasındayız destekçisiyiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak Şanlıurfalı kardeşlerimizin hizmetkârı olacak ve onlara hizmet edecek tüm projelerin arkasındayız bunu net bir şekilde bilmenizi isterim. Bu günde bu projeleri konuşmak ve karar almak için buradaydık. Bu projelerimizi hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz ve 2023’e giden yolda teşkilatımız ile birlikte kadınlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımızla dik duruşumuzu bozmadan bu adımları atmak istiyoruz. Amacımız şehirlerimizi çok daha iyi seviyelere çıkartmak ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkartmak bu anlamda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde inşallah Bakanlıklar olarak bizlerde üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.




BEYAZGÜL: BAKANIMIZA ŞANLIURFA’YA YAPTIKLARI ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Bu gün Bakanımızın ziyareti ile Şanlıurfa’mız için çok verimli bir çalışma oldu. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum, Bakanlığımız tüm icra heyetini bugün buraya getirdi ve bizlere Belediye Başkanları arkadaşlarımıza çalışmalar yaptı. Şuna inanıyoruz ki Bakanımızın elinde bir tılsımlı değenek var. Bakan beyin hep Şanlıurfa’ya gelmesini talep ediyorduk çünkü çözüm odaklı ve bilgiye dayalı çalışmaları var. Bizlere hep masaya yumruğunu vursana olmuştur. Ama bizler için en kuvvetli yumruk bilgidir. Bilgi ve bilge insan bakanımızdır kendilerine hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

YILDIZ: HEP BİRLİKTE ŞANLIURFA’NIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ        


AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise, “AK Parti teşkilatları olarak gece, gündüz demeden yağmur çamur demeden hep sahada olduk ve halada sahadayız. Gerek Barış Pınarı harekatı gerek ise diğer tüm konularda vatandaşlarımız ile halkımız ile birlikte onların sorunları ile hem hal oluyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlarımız AK Belediyelere, AK Başkanlarımıza büyük bir oy oranı ile Partimize tekrar teveccüh göstermiştir. Bu günkü ziyaretiniz bizler için, Şanlıurfa’mız için çok önemliydi. Belediyemizin sorunları ile bir bir ilgilendiniz, Şanlıurfa adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.


BİHA