Trafik Sorunları Masaya Yatırıldı

16 Kasım 2019 08:17

Urfa Çalışma Grubu üyeleri, Şanlıurfa’nın trafik ve ulaşım problemlerini istişare etmek üzere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığını ziyaret etti. 

Urfa Çalışma Grubu üyeleri, Şanlıurfa’nın trafik ve ulaşım problemlerini istişare etmek üzere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığını ziyaret etti.


Burada Ulaşım Dairesi Başkanı Mehmet Can Hallaç ile görüşen Urfa Çalışma Grubu üyeleri, kentin trafik sorunları ile çözüm önerilerini masaya yatırdı. Urfa Çalışma Grubundan görüşmeye ilişkin olarak şu açıklama yapıldı: 


 


“Gerçekleştirilen ziyarette; İlimizin, olmayan 'Ulaşım Master Planı' için çalışmalara başlandığı bilgisini, 18 Mart Caddesi (Novada Park doğusu) yaya geçiş problemleri için hazırlanan çözüm önerilerini, trafik eğitimine İlkokuldan başlanması adına Maşuk bölgesinde yaklaşık 30 dönümlük bir alanda yapılan Trafik Eğitim Parkının çok yakında hizmete gireceğini, Prestij Caddesi adı altında düzenlenen yollarda (Emniyet Caddesi) yaya ve taşıt trafiği arasında geçiş geliştirilen daraltılmış yaya geçidi ve kavşak sistemleri çalışmaları hakkında önerileri görüşüldü” ifadelerine yer verildi.


BİHA