Karasayar Geldi,Araştıdı Ve Gitti

16 Kasım 2019 08:09

AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü Orhan Karasayar, önceki gün çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente geldi.2 gün boyunca Şanlıurfa'da çeşitli temaslarda bulunan Karasayar, dün akşam Şanlıurfa'dan ayrıldı.  

Şanlıurfa'ya gelen AK Parti İl Koordinatörü Orhan Karasayar, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte kent merkezi ve ilçelerdeki temaslarına devam ediyor.


AK Parti İl Koordinatörü kentteki çalışmasını tamamladı



AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü Orhan Karasayar, önceki gün çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente geldi. Havalimanına AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız tarafından karşılanan Karasayar, daha sonra merkez ve ilçelere ziyaretler gerçekleştirdi.



Karasayar ve Yıldız sırasıyla; Suruç, Birecik, Halfeti, Bozova, Karaköprü, Eyyübiye, Hilvan, Siverek, Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerine gitti.


Burada ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen Karasayar, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve değerlendirmelerde bulundu. Karasayar, gittiği ilçelerde belediye başkanları ile de bir araya geldi ve çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 



2 gün boyunca Şanlıurfa'da çeşitli temaslarda bulunan Karasayar, dün akşam Şanlıurfa'dan ayrıldı. 


AK Parti İl Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:


"Teşkilat Çalışmalarımızı Yerinde İncelemek, Değerlendirmelerde Bulunmak Ve İlçe Teşkilatlatlarımızı Ziyaret İçin Şanlıurfa'mıza Gelen İl Koordinatörümüz Orhan KARASAYAR'ı Programları Sonunda GAP Havalimanından Uğurladık."



BİHA