Basın Mensuplarına da Yaptılar!

18 Ekim 2019 05:09

Barış Pınarı Harekatı devam ederken, gündemi takip etmek ve aktarmak için kente gelen basın mensupları fırsatçılardan nasibini aldı. VİDEOLU 

Barış Pınarı Harekatı devam ederken, gündemi takip etmek ve aktarmak için kente gelen basın mensupları fırsatçılardan nasibini aldı.





Basın mensuplarına da yaptılar!








banner38

Türkiye'nin güneyinde terör örgütünün oluşturmak istediği koridoru temizlemek ve bölgede huzuru sağlamak amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ediyor. 


Şanlıurfa'nın Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerinde harekatla ilgili büyük bir yoğunluk yaşanırken, ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarının temsilcileri de bölgedeki gelişmeleri takip üzere kente geldi. 



Harekat başladığı günden bu yana hem kent merkezinde hem de ilçelerde konaklayan basın mensupları, fırsatçılardan nasibini aldı.


Kent merkezi ve ilçelerde konaklamak zorunda olan basın mensuplarına bazı otellerde fahiş fiyatlar sunulurken, bazı restoranların da fırsatçılık yaptığı kaydedildi.



Normal fiyatların çok üzerindeki rakamların basın mensuplarının önüne çıkarıldığı ifade edilirken, ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarının temsilcilerinin aralarında yer aldığı basın mensupları durumdan şikayetçi oldu.



Öte yandan harekatın başlamasıyla bazı fırsatçılar sebze ve meyve fiyatlarına büyük zamlar yaparken, ilçe servislerinin de ücretlerini büyük oranda artırdığı iddia edilmişti.


Mustafa PAYIK/BİHA