VİLDAN POLAT HER YERDE

17 Ekim 2019 00:18

Bölgede bunlar yaşanırken, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Vildan Polat da ilçelere giderek vatandaşların yanında oldu. 

Barış Pınarı Harekatı 8'inci gününde farklı bölgelerdeki operasyon ve çalışmalarla devam ediyor.


Harekat ile birlikte Şanlıurfa'nın Akçakale ve Ceylanpınar ilçeleri terör örgütünün hedefi haline gelirken, yapılan saldırılarda bazı vatandaşlar şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı. 



Bölgede bunlar yaşanırken, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Vildan Polat da ilçelere giderek vatandaşların yanında oldu. 


Harekatın başladığı günden bu yana halkla birlikte Polat, ilk olarak Akçakale ilçesinde havan mermilerinin hedefi olan yaralıları ziyaret etti. 




Daha sonra Şanlıurfa Valiliği ile Ceylanpınar Kaymakamlığı tarafından kurulan Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek bilgi alan Polat, Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik ile görüştü.



Terör örgütü; PKK/YPG-PYD'nin Ceylanpınar'da sivil bölgeyi hedef alarak gerçekleştirdiği havan topu saldırısı sonucu şehit olan 11 yaşındaki Elif Terim'in taziyesine katılan Polat, burada Terim'in ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi. Sınıra çok yakın noktada olan taziye evinde Polat'ı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, minnet duygularını paylaştılar. Polat daha sonra, Ceylanpınar'daki yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.



Kente gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Koordinasyon Toplantısı'na katılan Polat, daha sonra Suruç ilçesine geçerek burada şehit düşen Müslüm Güzel ve İsmail Taşkın'ın cenaze törenine katıldı. Polat burada yaralanan vatandaşları da ziyaret etti.  



İlçelerin yanı sıra kent merkezinde de vatandaşları yalnız bırakmayan Polat, PKK/YPG terör örgütünün gerçekleştirdiği havan saldırıları sonucu yaralanan vatandaş ve askerleri, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti. 



Yine Akçakale ilçesine giden MKYK Üyesi Vildan Polat, havan ve roket saldırıları sonucunda yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Sınırın sıfır noktasında sokağa inen Polat, burada esnaf ve vatandaşlarla görüştükten sonra, havan saldırısına maruz kalan Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.



Polat son olarak ise harekatın başından bu yana tehlike ile iç içe olan basın mensuplarına moral ziyaretinde bulundu.



BİHA