Urfaspor'a Peçete Ve Makarna Gitti!

08 Eylül 2019 01:08

Futboldaki başarı yerine sürekli içinde bulunduğu borç batağıyla gündeme gelen Şanlıurfaspor bu kez açlık ve susuzlukla imtihan ediliyordu.Belediye kulübe peçete, makarna, soda, çay, yağ gibi koli koli gıda malzemesi gönderdi.  












Futboldaki başarı yerine sürekli içinde bulunduğu borç batağıyla gündeme gelen Şanlıurfaspor bu kez açlık ve susuzlukla imtihan ediliyordu.
 

Futboldaki başarı yerine sürekli içinde bulunduğu borç batağıyla gündeme gelen Şanlıurfaspor bu kez açlık ve susuzlukla imtihan ediliyordu ki imdatlarına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetişti.




Borçlar, futbolcuların sözleşmes feshi, ligten düşüş, maç kayıpları derken Şanlıurfaspor bir türlü kendine gelemedi. Son olarak ortaya flaş bir iddia atılarak kulüpte yiyecek içecek kalmadığı, tesis çalışanlarının imkanlarıyla futbolculara yemek yapıldığı dile getirildi. Bu iddialar bugün Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yardımla doğrulanmış oldu. Belediye kulübe peçete, makarna, soda, çay, yağ gibi koli koli gıda malzemesi gönderdi. 




Malzemeler kulüpte bulunanlar tarafından içeri taşındı. 






Kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüzün gıda ihtiyacını karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" denildi. 




Belediyenin bu yardımı bir gerçeğin anımsanmasına neden oldu. Profesyonel kulüplere yasa gereği belediyelerin yardımda bulunmasının yasak...




AJANS URFA