ÖZTÜRKMEN'den Açıklama Geldi

20 Ağustos 2019 02:13

Harran Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Ali Rıza Öztürkmen'den açıklama geldi.  

Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu olarak Eğitim-Öğretim faaliyetlerini sürekli olarak geliştiren, mezunlarının büyük çoğunluğunun istihdam açısından turizm endüstrisinde tercih edildiği, yapmış olduğu akademik çalışmalarla turizm biliminin gelişimine katkı sağlayan, aynı zamanda turizm eğitiminde lider, marka bir okul olarak kentimize hizmete her zaman hazırız.


Ancak mevcut değerleri en iyi şekilde yansıtmak ve gelen misafirlerimizi memnun edebilmek için mutlak olarak işletme bilinci ve personel deneyiminin geliştirilmesi esastır. Turizm endüstrisinin çeşitli kollarında faaliyet gösteren işletmelerin ve kamu kurumlarının ihtiyaç duyduğu niteliklere sahip yönetici ve personel yetiştirmeyi görev olarak almış bulunmaktayız.


Turizm sektörünün tüm kollarında gerekli personel eğitimi, hijyen uygulamaları, konaklama ve karşılama hizmetlerinin tüm dallarında eğitim – destek vermek üzere hazırız. İlimiz her geçen gün daha da çok büyüyen turizm potansiyelini kalite artırımı ve eğitimle geliştirecek, elde edilen katma değeri arttıracaktır.


 


Doç.Dr. Ali Rıza ÖZTÜRKMEN


Harran Üniversitesi


Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü