ÖNEN URFA'SINI UNUTMADI

12 Ağustos 2019 07:59

Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Şanlıurfalı Abdulkadir Emin Önen, 11. Büyükelçiler Konferansı için geldiği Ankara’da, yoğun programına rağmen günü birliğine memleketine geldi.  

Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Şanlıurfalı Abdulkadir Emin Önen, 11. Büyükelçiler Konferansı için geldiği Ankara’da, yoğun programına rağmen günü birliğine memleketine geldi. Önen, uçaktan iner inmez Vali Abdullah Erin tarafından ağırlanarak, bir süre karşılıklı sohbet etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİ


Cuma namazının ardından bir süre Kültür Müdürlüğünü ziyaret eden Önen, Kültür Turizm Müdürü Aydın Aslan, Müdür Yardımcıları Faruk Kaya, Hakan Kutluhan ve çalışan personel ile de bir süre sohbet ettikten sonra, Eyyubiye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ile de bir süre karşılıklı sohbet edip, Çin’de yaptığı ve yapacağı çalışmalar, Şanlıurfa’da olup biten, yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.




BABASININ KABRİNİ ZİYARET


Görüşmelerin ardından dayısı Mehmet Güllüoğlu ile birlikte merhum babası Mehmet Salih Önen’in kabrini ziyaret ederek Fatiha okudu, bol bol dua etti.

GÖBEKLİTEPE ZİYARETİ


Yapılan çalışmalar sonrasındaki son haliyle ilgili Göbeklitepe’yi görmek üzere o tarihi bölgeye geçen Önen, oldukça kalabalık yerli-yabancı turistlerle kaşlaştı ve Göbeklitepe’ye gösterilen ilgiye de hayran kaldığını belirtti.

BAYRAM MESAJI


Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, Şanlıurfalıların, ülkemiz vatandaşlarının ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ettiğini belirterek, ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.


BİHA