"BAŞARIMIZ HALA KONUŞULUYOR"

31 Temmuz 2019 09:06

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Milletvekili Zemzem Gülender Açanal'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

AK Parti Karaköprü  İlçe Başkanı Sait Ağan  ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  AK Parti  Milletvekili Zemzem Gülender Açanal'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Milletvekilleri ile bir süre sohbet eden partililer, burada Karaköprü ilçesinin ve Şanlıurfalı hemşerilerin  sorunlarını anlattı. Partililer, ilçeye yapılacak olan çalışmalar hakkında da milletvekillerinden  bilgi aldı.




AÇANAL : YEREL SEÇİMDEKİ BAŞARIMIZ HALA KONUŞULUYOR


Ziyaret esnasında açıklama yapan Açanal, "Allahu Teâlâ’ya şükürler olsun ki, yerel seçimde 13 ilçemizle Büyükşehir Belediyesini kazandık. Sadece 1 ilçemizi muhalif parti kazandı. O ilçemizi de kazanmış olsaydık sevincimiz kat kat artmış olacaktı. Yinede hayırlısı olsun. Yerel seçimdeki başarımız hala konuşuluyor" dedi.

Sait Ağan ise, "Milletvekilerimiz, Belediye Başkanımız Teşkilatımız ile  adayımız ve belediye meclis üyelerimiz  ile beraber Karaköprü’yü hizmet noktasında ve vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağımızı vatandaşımız zaten biliyor. Karaköprü halkı her şeyin en güzeline layıktır" diye konuştu.


BİHA